Kawan-kawan kakcik

Rabu, 4 Disember 2019

WW : Gurau-gurau 18... 19...


Komen dari adik-adikku yang lebih mengenali diriku 😃

(Ada kenalan yang marah-marah bila aku 'menawarkan' suamiku
untuk menikah lagi.  Siapa kita hendak menolak ketetapan Ilahi)

12 ulasan:

  1. ha ha ha ha :)
    byk juga kisah 18 19 ni di timeline fb aida.
    kelakar!

    BalasPadam
  2. heheheh popular sekarang no nih kakcik

    BalasPadam
  3. saya pun perasan pasal no 18, 19 ni..sebenarnya depa dok perli atau ikut sapa ni..nampak nau saya tak update latest news..haha..

    BalasPadam
  4. Viral betul kisah 18 kali 19 kali ni kan mak...

    BalasPadam
  5. kata-kata itu kekadang boleh menjadi doa. Kang...@#$%^&**

    BalasPadam
  6. Tengah hot 18..19 ni kak..sampai makcik dan sepupu PC pun terjebak..mula-mula PC tak faham juga..sebab tak ikuti..lama-lama ada yang bagitau..oooo..macam-macam..

    BalasPadam
  7. memang viral dah 18 19 kali ni. huhu

    BalasPadam
  8. haha.. Peluang hanya sekali.. kalau dah tolak tu, tak de dah peluang lain.

    BalasPadam
  9. Viral dah benda ni ye KC hihi....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com