Kawan-kawan kakcik

Rabu, 19 Jun 2019

WW : Tudung kesukaan...

...sebenarnya mudah nak sarung dan itu sahaja yang ada 😅😅









10 ulasan:

  1. Mudah,ringkas,cepat lagi-lagi bila nak solat di mana-mana terutama di RnR kalau PC ni Kak bila balik kampung..kalau kat rumah ke..kat kampung ke..mudah juga nak sarung bila ada tetamu datang..

    BalasPadam
  2. Mudah dan ringkas untuk ke mana sahaja. Lebih-lebih lagi sesuai kalau orang datang rumah mengejut. Memang tudung sarung menjadi habuan la kan..

    BalasPadam
  3. heheheh dana pun ada tudung sarung kesukaan kakcik, pegi opis or pegi kenduri kawin rajin la pakai bawal n siap beriron bagai... kalu takat nk pi pasaraya sarung je mudah...

    BalasPadam
  4. saya pun suka tudung camni kak. x dek maknanya nak pakai yg lilit lilit bagai. bior la x up to date pun. janji tutup aurat.

    BalasPadam
  5. Asalkan selesa, ringkas dan mudah diurus.
    Wah 8 gambau KCS

    BalasPadam
  6. aida pun gini.
    yg tu jugak menjadi kesukaan! :)
    bila tgk gambar, sendiri ketawa sebab mostly tudung yg sama.

    BalasPadam
  7. ibu_suri pun suka pakai tudung macam ini sahaja dan warna hitam. match dengan apa jenis wana baju...

    BalasPadam
  8. Hehheee... Mrs.A pun ada satu tudung tu suka pakai bila time malas sangat.
    Nak keluar capai tu je terus sarung and ready to go out

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com