Kawan-kawan kakcik

Isnin, 2 Julai 2018

Murah ke mahal?...

Laksa Johor (RM14.90) Teh O Halia (RM3.50) Watermelon Lychee (RM6.50)

Nasi Lemak Pandan Ayam Goreng (RM13.90) Sirap Ros Selasih (RM4.90)

Cucur Sayur Ikan Bilis (RM5.90)

Sup Tulang (RM13.90) Air Kosong - tiada dalam gambar (RM0.80)

10 ulasan:

  1. agak mahal juga tapi kalau sedap, okay je

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehlah...tapi harganya memang aak mahal...

      Padam
  2. Bagi PC agak mahal juga kak..tapi sebenarnya pendapat masing-masing..ada yang mahal ok asalkan sedap walau sedikit..ada yang pilih kuantiti yang banyak kenyang kurang sedap tp murah..bergantung pada rezeki juga kan kak..syukuri semuanya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jujurnya bagi kakcik, memang agak mahal dan hanya boleh singgah makan bila betul-betul teringin dan mampu...

      Padam
  3. harga exclusive ni.. hehe

    Jemput join segmen ejulz jika sudi :)
    https://ejulz.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime_1.html

    BalasPadam
  4. Agak mahal tapi bergantung pada pandangan seseorang..

    BalasPadam
  5. mahal tapi mungkin sebab restoran mcm ni mmg agak pricey kan mak...

    BalasPadam
  6. Yummy, senang berkunjung diblog anda salam dari saya.
    Ahmad Kurniawan Siddik

    BalasPadam
  7. God,..meleleh ayaq liuq tengok menunya hahaha! Pada saya mahal gak la..sikit. Tapi kalau sedap berbaloi sangat2 :)

    BalasPadam
  8. Pinggan pun nampak cantik tu KC. Kat kafe ke ni? Kalau kafe/ restoren mmg standardlah harganya KC. Sekarang ni jarang nak jumpa yg murah. Kadang tu kata je dah tak de GST tapi sebenarnya harga dah include...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com