Kawan-kawan kakcik

Selasa, 10 Oktober 2017

Jangan pentingkan diri sendiri...

Mungkin pemandu kereta merah itu 'terpaksa' meletakkan
kenderaan begitu selepas kereta kuning di sebelahnya juga
tidak diletakkan dengan betul di dalam petak yang disediakan,
Apa pula alasan pemandu kereta kuning?

11 ulasan:

  1. Kesiannya..orang Salah kita pun terjangkit sama

    BalasPadam
  2. dana kalu paking biarlah kuar msk 2-3 kali jnji ddk btl2 dlm kotaknya... risau nyusahkan org lain

    BalasPadam
  3. New Giveaway lets start! Jom join :)
    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/10/giveaway-besar-besaran-by-intan-saffyna.html

    BalasPadam
  4. Saya pun pernah kena macam ni, Kakcik. Driver sebelah makan dua ruang parking, nak tak nak saya pun terpaksalah makan sikit parking orang sebelah. Tapi kalau kita ada akal, susah hati dibuatnya tahu memikirkan nasib the next driver yang perlu park keretanya di sebelah kita pulak nanti. Kalau tak berakal, memang takdalah susah hati nak fikir apa; janji hal sendiri lepas sudah!

    BalasPadam
  5. Saya pernah jugak buat mcm tu KC hihihi...tp kalau parking sekejap lah....mcm berhenti sekejap nak pi beli nasi lemak ke ....time org tak de lagi tu

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.