Kawan-kawan kakcik

Isnin, 6 Mac 2017

Kemeja ekslusif 'Little Gentleman' dari Darwish Rich Design...

Ingin anak bujang comel anda bergaya selesa? Pastikan anda dapatkan koleksi terkini kami Little Gentleman iaitu Kemeja Ekslusif. Comelnya anak bujang ni. Kacak kan? Jom dapatkan sekarang.
Little Gentleman keluaran Darwish Rich Design direka khas untuk si COMEL anda. Penghasilannya menggunakan kain material terbaik yang bermutu tinggi.   Sesuai untuk bayi hingga dewasa. Kualiti kain yang menyerap peluh, tidak jarang dan  mudah diurus. Juga tidak mudah berkedut dan senang digosok. 
Diberi sentuhan yang berbeza dari kemeja lain kebanyakan di pasaran, Little Gentleman mempunyai DUO BOTTON yang unik. Sangat menarik perhatian sesiapa saja yang melihatnya. 
Jahitan yang sangat kemas dan teliti, serta cuff di lengan yang sungguh selesa.
Little Gentleman mempunyai potongan baju dan ukuran yang tepat untuk si comel anda. Mudah disesuaikan dengan seluar panjang polos, jeans dan yang lain juga. Baju yang longgar mudah untuk si comel anda bergerak. 
Teruja dengan pelbagai pilihan warna-warna ceria untuk anda. Semestinya warna-warna menarik dan lembut yang membuatkan si comel anda tidak sabar-sabar untuk menggayakannya. 
Jaminan kami, anda pasti tidak mahu ketinggalan untuk memilikinya buat si comel tersayang. Stok adalah terhad dan eksklusif...

8 ulasan:

  1. Cantik dan bergaya sesuai dengan harganya.

    BalasPadam
  2. semakin maju dah business along ye kak.
    alhamdulilah.

    BalasPadam
  3. Wahhh ni kalau tunjuk pada Syahmi ni memang dia nak niii...dia paling suka baju kemeja abang1 ni

    BalasPadam
  4. Cute tengok kemeja ni.
    Moga makin maju business along..

    BalasPadam
  5. kalau darwish yg jd model nya lg cun...

    BalasPadam
  6. wah bergayanya model tu, design pun cantik

    BalasPadam
  7. Smart pulak tengok budak kecik berkemeja mcm tu KC. Nak beli dah tak de anak kecik pulak...
    Ni budak yg dlm motiv Viral tu kan...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.