Kawan-kawan kakcik

Selasa, 14 Mac 2017

Cek terakhir dari Nuffnang buatku?

...mungkin iya, mungkin tidak.  Kalau Allah kata masih ada rezeki buatku dari Nuffnang, adalah.  Blog yang suam-suam kuku macam blog Kakcik Seroja ini, jangankah hendak dapat tajaan, Nuffnang pun malas hendak pandang...

Inilah cek terakhir yang aku terima.
Cukup-cukup RM50.00 sahaja.

Jumlah keseluruhan yang pernah aku terima.
Untuk tahun 2013 dan 2014, satu sen pun tak ada. 😞😞
Dan sekarang cuma ada RM2.61 'dalam tabung'.
Agak-agaknya berapa tahun baru boleh sampai ke RM50.00?

Jika sudah ditakdirkan rezeki itu untuk kita, pusing ke mana pun, ia akan sampai juga kepada kita.  Tapi bila ianya bukan untuk kita, sampai dibibir pun akan terluah tidak tertelan...

15 ulasan:

  1. Alhamdulillah Kakcik... Sikit ke banyak ke tetap rezeki..

    BalasPadam
  2. ALHAMDULILAH....YANA TOTAL PERNAH DAPAT 2X JE CEK DARIPADA NUFFNANG...PASTU BUKAN LAGI SUAM KUKU...TAK PANAS LANGSUNG...HAHAHAH...BIZI BEBENOR...HOPEFULLY TAHUN NI ADA PENINGKATAN...DAPAT LEPAS BELANJA ANAK MAKAN KFC JADILA KAN....HEHE...KEEP IT UP KAK CIK....

    BalasPadam
  3. alhamdulillah, lepas juga belanja sehari kak

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah... Dah lama tak cash out nuffnang.

    BalasPadam
  5. Saya lagi tak pernah cash outkan...KC. Akaun Nuffnang pun tak boleh bukak, entah kenapa. Padahal adalah dalam RRM200 rasanya jumlah terkumpul tu sejak saya berblogging tahun 2012. Dah bukan rezeki kot

    BalasPadam
  6. Allhamdulillah kakcik... dh byk tu RM50...

    BalasPadam
  7. is tak pernah dapat lagi dari nuffnang kakcik (^___^) hoho
    tahniah kakcik

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..rezeki nenek ni boleh kongsi dengan Qaid dan adik...nenek boleh belanja Qaid sekerim...mesti Qaid hiphiphoreyyyyy...tahniah kak..

    BalasPadam
  9. sekarang nuffnang dah tak masyuk la bonda...boleh try advertisor lain..heheh

    ~ Kisahsidairy~

    BalasPadam
  10. Akak tengok pun tak boleh dah kak cik

    BalasPadam
  11. tahniah kakcik dapat cek dari nuffnang, sy baru nak aktif dengan nuffnang

    BalasPadam
  12. banyak jgk tuh..moga trs menulis lg kakcik

    BalasPadam
  13. assalamualaikum kakcik...kalau dah mmg rezeki utk kita mcm mana pun akan dpt juga...tapi kalau tidak mmg bukan rezeki kita kn...

    ** Mama Maszull


    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.