Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 3 Disember 2016

Hendak menyorok di mana?...

...tiada tempat yang tersembunyi dari pandanganNya...

...sedangkan telefon bimbit pun pandai merakam
gambar bila kita terlupa kata laluan dan 
menghantarnya ke emel berkenaan, apatah
lagi rakaman dari malaikat yang ditugaskan
'menjaga' kita...
(gambar sibongsu yang dihantar secara automatik ke emelku bila
dia terlupa kata laluan sebanyak dua kali untuk membuka satu aplikasi)

8 ulasan:

  1. Samalah mcm saya kakcik..
    Ada juga yg terlupa password..
    😊

    BalasPadam
  2. Biasanya mudah lupa kak..lagilah kalau jarang guna email :)

    BalasPadam
  3. Wow. Macam mana kak cik setting tu ya? Siap boleh snap gambar dan emel bila ada orang cuba ceroboh hp 😍

    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    BalasPadam
  4. ha ha ha.. sama mcm saya, punyalah belek muka sapa, nasib baik siabang ngaku adiknya guna hp emak.. kan dah kantoi!

    BalasPadam
  5. Bagus sebenarnya menggunakan aplikasi ini.
    Masih belum gunakan

    BalasPadam
  6. Betul kakcik kita tidak terlepas dari malaikat yang sentiasa memerhati

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.