Kawan-kawan kakcik

Khamis, 24 November 2016

Lontong sedap di Restoran Nasi Lemak Saleha, Kg. Pandan, Selangor...


Tarikh : 23/11/2016
Lokasi :  Nasi Lemak Saleha, Kg. Pandan  (klik pautan untuk lokasi)

Cukup rasanya - lemak masin manis pedas pekat likat
Nasi lemak dengan ayam goreng kesukaan suami
Bukti kesedapan - licin licau...

Jumlah harga yang dibayar untuk semangkuk lontong + nasi lemak lauk ayam + secawan milo panas + secawan air suam = RM13.50 (termasuk GST).

8 ulasan:

  1. ni kedai yg terkenal tu ke kakcik?

    kalau dh licin mcmtu compom sedap... harga pun di kira berpatutan

    BalasPadam
  2. singgah pagi khamis
    hari ini x dan nak baca lagi bz
    nanti anum singgah ya

    BalasPadam
  3. wahhh.. kak cik sedap nmpk lontong dan nasi lemak tu... pagi2 mkn memang syokkk

    BalasPadam
  4. Kakcik punya tinggal sesudu kuah, abg punya tinggal tulang
    Sah memang sedaplah tu:)

    BalasPadam
  5. klu sedap repeat byk kali pun tak kisah .. ulang mkn yg sama yg pun tak pe ...klu sy la ..

    BalasPadam
  6. Memang sedap lontong kat situ...mabelessss

    BalasPadam
  7. Ya Allah, tengok gambar pon dah terliur kak..

    jemput singgah my blogshop, ada sale instant shawl yang cantik2..

    http://mymodestycloset.blogspot.my/

    BalasPadam
  8. Eh, di Kg Pandan ada nasi lemak sedap ke, Kakcik? Kenapa saya tak tahu pulak ni...

    Alahai, kenapalah Kakcik tunjuk gambar lontong ni... Saya dan lontong memang tak boleh dipisahkan. Dah lama tak makan lontong. Adalah dalam seminggu gitu ~_^

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.