Kawan-kawan kakcik

Rabu, 27 April 2016

Dah kenapa ?...

...bila hari Rabu sahaja, kebelakangan ini wajah Muhammad Qaid Darwish yang muncul di blog nenek...

Itu maknanya nenek memang tak tahu nak tulis apa.  Ada sebenarnya bahan, tapi sebelum menulis kena fikir-fikirkan sama ada ia sesuai untuk disiarkan.  Iyalah, bak kata pepatah :  terlajak perahu boleh diundur (itu pun kalau tak bocor), terlajak kata buruk padahnya...

Kalau kawan-kawan nenek tak suka tengok wajah Qaid, tekan sahaja    X   di hujung atas sebelah kanan tu, ya.  Nenek tak marah pun.  Kehendak orang mana boleh dihalang, kan? :)



Qaid nak buat hebahan sedikit untuk yang sudi membaca.  In shaa Allah tak lama lagi, sekiranya semua rancangan berjalan lancar dan dengan rezeki yang ditetapkan Ilahi, sebahagian dari koleksi jubah keluaran Darwish Rich Design akan muncul dalam satu rancangan televisyen (bukan stesen tv berbayar).  Doakanlah ya.  Terima kasih...

Antara design yang akan diperagakan nanti.  In shaa Allah.

15 ulasan:

  1. Tak sabar tunggu cucu besar sikit..Nak beli utk dia. Tentu comel Fahim pakai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Cikgu kerana berminat. Jenguk-jenguklah ke laman web DRD, mungkin ada yang sesuai buat Fahim. :)

      Padam
  2. Kakcik jgn lupa inform awal tau nak juga tengok hero comel ni jadi model..
    Kakak suka aje tengok budak-budak tak kiralah Qaid ke siapa pun janji budak:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Qaid tidak terlibat dalam rancangan tersebut. Ia melibatkan anak-anak dari usia 9 hingga 12 tahun jika tidak silap kakcik... :)

      Padam
  3. BOLEHLAH DIBELI UTK PERSIAPAN SAMBUT RAYA XLAMA LAGI...SESUAI UTK ANAK2.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh...selesa dipakai. Kalau tak mahu yang berlengan panjang, yang lengan pendek juga ada... :)

      Padam
  4. Nak beli untuk Adli nanti ni. Tapi nak kena tengok size yg betul kakchik sebab Adli ni badannya mcm budak umur 6 tahun dah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin kena beli saiz untuk yang berusia 6 tahun, tapi kena pendekkan bahagian bawahnya... :)

      Padam
  5. Alhamdulillah..
    Dah nak masuk TV pula DRD ye kakcik..
    Semoga usaha ni terus berjaya jua hendaknya.. Insya Allah..
    Berniaga ni kena sabar kan kakcik..

    BalasPadam
  6. Saya suka je tengok kakcik.. ;) comel.. geram nengoknya.

    BalasPadam
  7. Comel laa jubah2 tuh.. moga terus success..

    BalasPadam
  8. tak jemu langsung tengok Qaid lah kak..PC suka je tengok bila akak kongsi gambar Qaid...

    BalasPadam
  9. Muka hensem Qaid mana pulak tak suka tengoknya...
    Gud luck ye Qaid.... moga terus maju jaya

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.