Kawan-kawan kakcik

Rabu, 20 April 2016

3 hari sahaja lagi, jangan lepaskan peluang ini...

jom-jom...

Pendaftaran masih dibuka kerana ada kekosongan tempat dan khabarnya ada potongan harga untuk yuran penyertaan, jadi jangan lepaskan peluang ini...

(gambar-gambar diambil dari facebook Mimiey Mokhtar)

Aktiviti menangkap ikan keli...
Anda juga berpeluang menikmati keindahan sawah padi di Sg Besar ini nanti...





...juga berpeluang melawat kilang memproses Nata de Coco (sediakan duit untuk membeli, hehehe)...


,,,dan ada macam-macam aktiviti lagi termasuk demo masakan
oleh Chef Azli Razali...


15 ulasan:

  1. ikan keli?? eee geli tapi makan sedappp..hehehee..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mak suka makan ikan keli tapi nak menyiang dan memasaknya mak tak reti...;-)

      Padam
  2. menarik sangat, dulu kecik2 pernah tinggal sg hj dorani ni di sg besar kalau tak salah sekejap... ;)

    BalasPadam
  3. cantik pemandangan sawah nan menghijau tu

    BalasPadam
  4. menarik ni..yang dok bandar sangt tu elok la pi..sekali sekala merasa suasana kampung ni best tau..:)

    BalasPadam
  5. menarik program tu.... ronda2 bendang sawah apling best...:)

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,
    Program yang sangat best untuk timba pengalaman. Ambo anak kampung je, dah biasa main selut lumpur

    BalasPadam
  7. Tempat ni femeslah KC....anak dulu buat lawatan kat sini jugak. Nata de Coco sampai sekarang ada dlm fridge...sedikit rasa gas bila makan tu yg terbiar tu

    BalasPadam
  8. Menarik sangat! Rindu sg. besar sabak bernam.. dlu kita buat dip dekat poli sana. Hihihi.. Puas jugak la membedal Nata de coco. =)

    BalasPadam
  9. Lama tau nak pergi selfie kat sawah padi kat sini, Kakcik. Tapi tak tahulah bilakah akan terjadi plan ini ...

    BalasPadam

  10. http://m.bernama.com/index.php?lang=my&sid=newsdetail&news_id=1238130
    Faisal, yang juga Ketua Pegawai Komersial Shaheen Air, berkata dalam usaha untuk meningkatkan trafik dan minat pelancong dari Kuala Lumpur, syarikat itu menawarkan tiket pulang pada US$400 termasuk perkhidmatan visa percuma.
    https://www.google.com/search?q=400+usd+to+myr&oq=400+usd+to+m&aqs=chrome.2.69i57j0l3.7392j0j4&sourceid=chrome-mobile&espv=1&ie=UTF-8

    BalasPadam
  11. saya selalu tengok sawah tapi rasanya belum pernah lagi turun ke bawah...

    BalasPadam
  12. Dh terlepas yer, tapi mmg activity menarik ni kakcik

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.