Kawan-kawan kakcik

Isnin, 1 Februari 2016

Jom ke Kedai Melissa...


Terletak di No 33, Jalan Mahagoni 7/3
Bandar Baru Seksyen 4
44300 Batang Kali, Selangor.
(Berdekatan Pasaraya Econsave, Berhadapan Pasaraya KU
Bersebelahan Kedai Dobi Ceria Unggul dan sederet dengan
Kedai Pakaian Hari-Hari.  Boleh waze PasarayaKU Batang Kali)
(fb : https://www.facebook.com/kedaimelissa2u?fref=ts ) 

Dibuka setiap hari dari 11.00 pagi hingga 8.00 malam

Ada Toto/Narita, Bantal Kekabu...

...Cadar Hotel, Cadar Asrama...


...tuala pelbagai saiz (dengan harga serendah RM5.00 sehelai untuk
tuala mandi saiz biasa (standard size)...






Menerima tempahan dari syarikat-syarikat korporat mahupun jabatan Kerajaan
secara tunai atau pesanan tempatan (local order)

Yang di tengah itu bukan untuk dijual, ya...
cuma hendak tunjukkan terdapat juga bantal
saiz panjang itu di kedai ini...
Kunjungilah Kedai Melissa dan buatlah pilihan yang akan dikesali kalau tak beli.  Barangan yang ditawarkan memang berkualiti dan terpulang kepada anda untuk membuat pilihan mengikut kemahuan sendiri.

Sempena pembukaan kedai ini, diskaun hebat diberi dengan potongan sehingga 50% untuk barangan terpilih.  Promosi adalah dari 30/1/2016 hingga 9/2/2016. Cuba-cubalah sebut nama kakcik, kot-kot boleh dapat hadiah percuma...hehehe...

17 ulasan:

  1. lama dah tak menukar semua benda katil mak..bagus jugak mak share nie ;)

    BalasPadam
  2. Blh terjah ni sbb mmg plan nk carik comforter

    BalasPadam
  3. Terima kasih kongsi Kakcik..
    Banyak pilihan disitu kan..
    Nak gi terjah FB nya lah :)

    BalasPadam
  4. wahh..mcm best ja kedai ni.... mcm2 ado...;)

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum,
    Fuhhhhh sangat menggoda iman

    BalasPadam
  6. Alaaaa...kalau dekat dah gi ni mak.

    BalasPadam
  7. Bestnya kalau dekat dgn rumah ni KC, boleh jugak cuci mata walau tak beli pun.
    KC borong apa?

    BalasPadam
  8. jauh nya..cawangan di penang tak de ke?/heheh

    BalasPadam
  9. bantal kekabu dah masuk kedai...selalu jual tepi jalan. bagus semoga bisnes terus maju

    BalasPadam
  10. Tq akak sharing info..bleh g sana nanti..hehe

    BalasPadam
  11. batang kali dekat dah dengan rawang kak cik, bolehlah terjah kalau lalu area sana anati.. ececeh model bantal kakcik tu kan main lagi ye haha :)

    BalasPadam
  12. Murahnya Kakcik, boleh beli online ke..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh tanya di fb Kedai Melissa : https://www.facebook.com/kedaimelissa2u?fref=ts

      Mereka memang buat penghantaran ke seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak. :)

      Padam
  13. kalau lalu area sana boleh pergi ni kakchik

    BalasPadam
  14. pergh bantal kekaabu best tu buat pelok2 nak tido =D

    BalasPadam
  15. Duh, semput nafas menahan nafsu nak baca entri ni tau, Kakcik ^_^ Banyaknya alahai pilihan! Nasib baik jauh. Kalau sepelaung aje dari pejabat, memang hari-hari lunch break saya singgah. Ni kalau nak pergi, kena ajak HD. Kalau HD pergi, nampak gayanya purse memang selamat kedudukannya dalam handbag, tak keluar-keluarlah gamaknya! Itu tak boleh, ini tak boleh! Tertelan-telan air liur ajelah nanti!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.