Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 24 Julai 2015

Isteri saya bukan masuk wad setiap hari...



Inilah baru dinamakan suami mithali! Walaupun isterinya sudah ada pengalaman melahirkan enam orang anak sebelum ini, si suami masih lagi setia menanti di sisi.

Malah, walaupun telah dihalang oleh nurse dan pengawal keselamatan hospital, si suami tetap teguh dengan pendiriannya mahu menemani isteri.

Alasan yang diberikan lelaki ini cukup mudah dan bakal menyentuh hati wanita! 


Yang di bawah ini dari :  https://www.facebook.com/nanie.sahak

Mcm2 ragam dlm wad ni… Rase sayu tgk pasangan dpn katil ni.. Isteri mengandung ank ke 7…di ulang ye ank ke 7 uolls… Suami muda 5thun dr isteri.. Isteri mngandung 3bln..kuar drh..
Si suami smpi brgaduh ngan nurse n mak guard nak teman istri nye..nurse x bg sbb ini wad pompuan..
Akhir nurse n mak guard benarkn die tngu di luar tapi aku tengok setiap 10min die msuk tgk isteri…
Last..nurse n mak guard biar je..
Terdetik dlm ati..bgaimana ank2 yg lain kat uma..x kje ke suami die ni… Nanie kan..xmau jd tnda tnye trus direct minta jwpan dr sisuami ni..
“kak (walau sebaya) istri sye bkn ari2 msuk wad…sye kne teman die..die ngndungkn ank sye..kdaan n emosi die sgt x stabil..sye kne teman die..ank2 sye yg lain sye minta tlg atuk n mkcik diorg tengokkn..saye kerja sendiri kak..masa sye bley adjust..yg penting isteri saye ni…”

Alololo…sweet nye…

6 ulasan:

  1. Sy msk wad hr tu ddk la sorang sorang. Husben keje cam biasa.

    BalasPadam
  2. kalau saya pun nak husband temankan..huhuhu...takutttt

    BalasPadam
  3. Bagus suami dia..walaupun muda tapi matang...

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah.. bertuah wife dia dapat suami yang prihatin sebegitu..

    BalasPadam
  5. Untungnya dapat suami prihatin macam ni. Baguslah ada juga suami-suami di luar sana yang boleh berfikiran macam ni. Apa pun, suami sendiri pun bagus juga cuma caranya aje berbeza :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.