Kawan-kawan kakcik

Khamis, 8 Januari 2015

Terima kasih Mummydearie...





Kepada yang belum berkenalan dengan Mummydearie yang sangat ramah tamah seolah-olah dah kenal lama ini, bolehlah terjah blog beliau di SINI

Terima kasih juga kepada semua rakan-rakan yang sudi singgah di blog kakcik ini sama ada meninggalkan komen atau tidak. Walaupun kakcik sangat jarang membalas komen-komen anda, namun kakcik amat menghargai kehadiran anda di blog yang malap ini.  Jangan serik untuk bertandang lagi, ya...

7 ulasan:

  1. Muumy Dearie ni memang rajin komen tau kak cik.. jue kadang2 tak sempat nak komen.. hehehe

    BalasPadam
  2. Amboi MD bukan main lagi dia meroyan dlm blog KC ni...hihi. Tp seronokkan KC ada org baca entri kita dgn sepenuh perasaan

    BalasPadam
  3. tu dia...MD punya komen berderet2 ya kakcik...

    BalasPadam
  4. Opocot! Terkejut aiiiii......

    Hahaha...saya memang beginilah Kakcik. Saya dah lama tak blogwalking ke 'kawasan sekitar' sebab bercuti, so kalau datang komen ajelah bertonne-tonne. Senang gitu :) Lagipun kalau datang baca tapi tak komen macam tak best jerk. Saya memang tak suka jadi silent reader nih *_*

    Apa-apa pun, terima kasih ya, Kakcik. Sampai buat entri lagi :) Saya tak mengharapkan kunjung balas, tapi kalau nak bertafakur kat blog saya, buka 24-7 ye *_*

    BalasPadam
  5. Mummydearie memang rajin meninggalkan jejak...kan....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.