Kawan-kawan kakcik

Ahad, 4 Januari 2015

Saaaayanggggg diaaaaa...

Uncle Pet sayang sangat dengan Qaid...
... Qaid tarik rambut pun, Uncle Pet pasrah je...
...dulu Uncle Pet pun kecil dan montel.  Tapi sekarang Uncle Pet
dah lebih tinggi dari nenek Qaid.  Tapi sesekali, manjanya
terserlah juga.  Anak bongsu la katakan...

9 ulasan:

  1. Anak kecil... buat apa pun manis dipandang mata...

    BalasPadam
  2. saya pun geram melihatnya kak cik...gebu...

    BalasPadam
  3. Bungsu tetap bungsu kak..manja..hehe..

    BalasPadam
  4. Manja tetap ada walaupun dah besar panjang..

    BalasPadam
  5. hehe..nt uncle pet ada ank, blh jd kwn qaid ( qaid time tu dh besar da, hehe)

    BalasPadam
  6. memang dah jadi kebiasaan yang bungsu sifatnya manja sikit,, mungkin ia lebih rapat dengan ibunya coz dah tak de adik lain selain dia,,

    BalasPadam
  7. sekental kental jiwa lelaki..dalam hati ada taman :-))

    BalasPadam
  8. msti dia yg paling rapat ngn anak buah nyer tuh kakcik... mcm adik bongsu dana, asal aiyan balik kg mmg dia lah yg jd mangsa kene tarik rambut kene smackdown dek aiyan tp dia redho je

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com