Kawan-kawan kakcik

Isnin, 22 Disember 2014

Hendak makan pizza murah? Kunjungilah Domino's Pizza...

Opssssss!  Ini bukan iklan berbayar ya.  Hanya ingin berkongsi sahaja.  Tak salahkan?   Manalah tahu ada yang ingin makan pizza tapi ragu-ragu hendak membeli kerana bimbang harganya mahal...


Sekeping pizza bersaiz besar (berharga RM20.00)
boleh mengenyangkan perut empat orang dewasa
yang sedang lapar.
Sebenarnya tidak perlu apa-apa kupon untuk
mendapatkan diskaun itu.  Sekiranya malas
hendak keluar, boleh juga membuat pesanan
melalui telefon dengan mendail nombor
1-300-888-333 itu.

16 ulasan:

  1. Saya pernah tempah dari rumah.. x sampai 30 minit dah sampai hihi..

    BalasPadam
  2. Lagi sedap based roti utk Domino kalau dah sejuk pun masih lembut kakcik berbanding pizza lain. Sekarang ada coupon diberi sempena cuti sekolah sampai 15 Jan. Memang berbaloi:)

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Betul... saiz kecil, sesuai untuk seorang makan. :)

      Padam
  4. Dah lama tak makan kat Domino..nampaknya nak kena jejak ke sana la ni :-)

    BalasPadam
  5. dominos mmg sedap n agak murah dibandingkan pizzhut...

    BalasPadam
  6. saya mmg lebih prefer Domino berbanding Pizza Hut

    BalasPadam
  7. jarang makan dominos selalu pegi pizza hut aje

    BalasPadam
  8. tq kakcik..KY save no tu. klau teringin boleh pesan terus. area rmh KY piza hut tak buat home delivery..

    BalasPadam
  9. pernah makan sekali dua je... dulu susah nak dapat sekarang caw... dia merata tempat ada.

    BalasPadam
  10. Dominos jauh jugak dari rumah saya..pizza hut je yang dekat..memang selelunya order pizzahut je..

    BalasPadam
  11. Kak, pekerja kat Domino's Pizza belakang rumah saya ni rasanya dah jemu tengok muka saya. Asyik-asyik saya je yang beratur kat kaunter tak pun asyik-asyik suara merdu saya je yang telefon mereka. Tapi dalam banyak-banyak pizza, saya memang suka Domino's pizzalah.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.