Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 1 Mac 2014

Harga barang di Pasar Tani...

...samakah dengan apa yang dipaparkan...

6 ulasan:

  1. sekarang kalo perg pasar..rasa mcm nk muntah tgk barang keperluan mahal. Pahit tapi harus ditelan!

    BalasPadam
  2. pasar tani pun mahal jugak kan kak
    tapi dah teringin beli la jug uhuks

    BalasPadam
  3. kena survey dulu klu nak tau sama atau x ni...

    BalasPadam
  4. nasib kak noor kat brunei hee taklah terasa mahal sangat, tapi dah nama nya keperluan harian mahal ke tidak kena beli jugak kan kakcik..

    BalasPadam
  5. Ye ke harga di pasar tani lebih murah dari harga di luar? Sejak dulu saya tak suka ke pasar tani sebab harganya lebih mahal dari harga di pasar besar. Kalau sekarang harga di pasar tani lebih murah, itu memang ada nilai berita. Cuma saya tengok harga ikan kembung dan ayam dalam senarai di atas masih mahal dari harga di Alor Setar. Baru pagi tadi saya ke market besar Alor Setar, harga ikan kembung segar di sini baru RM6 sekilo, ayam pula RM7.20 sekilo...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.