Kawan-kawan kakcik

Rabu, 19 Februari 2014

Mengidam kek keju leleh Mrs. Faizie @ Daddy Ziyyad...

Nak buat tempahan macam ada masalah nak pergi ambil...huhuhu.

Mula-mula rasa kek ini adalah pemberian SiRibenMerah yang buat tempahan.   Memang sedap sangat.  Budak Sepet makan sampai tak toleh kiri kanan.   Kalau toleh kiri kanan mahu tersuap ke lubang hidung pula!

Saiz yang agak besar dengan harga yang berpatutan memang langsung tidak mengecewakan.

Semalam cuba beli di tempat lain tapi saiznya kecil dengan harga yang agak mahal dan kurang rasa keju memang mendatangkan rasa terkilan.

Kalau ada yang tergoda dan ingin buat tempahan setelah tengok gambar-gambar di bawah ni, cubalah bertanya dengan Daddy Ziyyad di blognya (alwaqiahalmulk.blogspot) ya...

26 ulasan:

  1. Yum yum yum sedap ni.... nak jugak....

    BalasPadam
  2. meleleh dah air liyo saya kakchik tgk kek ni...hihiii...sedappp

    BalasPadam
  3. sy mmg kalah la kalah nmpk berkaitan kek dan keju..sedapnyeee

    BalasPadam
  4. wahhh bukan takat cheese je meleleh air liur pun meleleh jugak ;p

    BalasPadam
  5. Salam kakcik..tgk gambar pon dah tau sedap nih!!

    BalasPadam
  6. Sedapnya kek keju ini Kakcik. Akhirnya dapat juga rasa sambil-sambil mengidam yea.

    BalasPadam
  7. nak .. nak juga. tengok gambarpun dah melelehni...

    BalasPadam
  8. alahaiii kakcik..just a call away.... doc pun kan oncall

    BalasPadam
  9. Fiza tu memang expert kakcik.
    Kalau dah boleh buka kelas mengajar memang tak boleh tandinglah sedap kek dia tu.

    BalasPadam
  10. Aduhaiii kakcik...dah meleleh mcm keju tu air liur saya...

    BalasPadam
  11. sentap kejap....terasa2 nak melting cake dalam mulut....even pagi tadi dah makan kek durian...

    BalasPadam
  12. kek ni berhantu kakcik..sekali makan..jadi gian hehe...

    BalasPadam
  13. Tengoh foto pun air liur saya dah melelah, tu belum betul2 masuk mulut lagi....

    BalasPadam
  14. Request kat DZ, takde postage. huhu.

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum,
    Ngidam jugak...tapi tak mo keju leleh. Nak coklat leleh je boleh tak? Hu hu hu

    BalasPadam
  16. sedapnya bonda...memang pebret cheesecake nie..

    BalasPadam
  17. Tq kakcik buat promotion :)

    Kalau saya/fiza ada jenjalan area Ampang/KL/Cheras, saya bagitau kakcik ya...boleh bawakan kek keju leleh..:)

    BalasPadam
  18. uuuu....wwiiiiii....sedapnyer tuuuu. Bila lah dpt rasa...

    BalasPadam
  19. Nak order jugak kak. Nampak sedap je.

    BalasPadam
  20. konfem sedap lah..de jugak nampak org jual aritu, tapi tak smpat beli..tringin jugak ni nk try cheese leleh ni..

    BalasPadam
  21. sejak ada sakit ni.. KA kurang2kan sikit bercheese2 ni kak cik hehehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.