Kawan-kawan kakcik

Selasa, 19 November 2013

Terima kasih kerana sudi jadi pengikut...

...walaupun blog ini semakin mengarut
hendak bertandang tersemput-semput
hendak membalas komen bagai mencari jarum di dalam timbunan rumput...

20 ulasan:

  1. mmg ramai follower kakcik ni !.. terbaik

    BalasPadam
  2. tahniah mak...
    semakin ramai followerrr...semakin fofulerr gituuu....kikiki

    BalasPadam
  3. Tahniah kakcik. best lah ramai follower, blog saya tak jejak 3 digit pun lagi... hu hu hu

    BalasPadam
  4. Ikut blog kakcik takpa...bagus...byk input..
    Jgn jadi pengikut Tuhan Harun! haha

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  6. ramainyer kwn di alam maya kakcik.... dana cuma ada 10 percent je

    BalasPadam
  7. Tahniah k.cik...sy ni lg la..da mcm suam2 kuku dah ni nak update blog...

    BalasPadam
  8. mana yang baik kita jadikan teladan..yg buruk jadikan sempadan.. saya kutip mana yang baik2..

    BalasPadam
  9. Tahniah kak..orang rajin memang ramai pengikut kak.. CM ni macam kura2 pas tu macam biskut, tak ramai la yang nak ikut he he

    BalasPadam
  10. Terima kasih juga kerana kakcik selalu jenguk blog IM yang tak sepertinya ini...

    BalasPadam
  11. tahniah kakcik dan terima kasih kerana sudi berkongsi kisah dan maklumat dengan kami... :-)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.