Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 2 November 2013

Perkongsian dari rancangan Al-Hidayah TV3



10 ulasan:

  1. Hai Ustaz Haslin. dulu setiap pagi Sabtu kami satu office akan masuk kelas ceramah ustaz. dengar ustaz buat lawak pasal monyet di bukit sana. dia kata kalau waktu malam semua monyet dah masuk tidur, manusia pula yang menggantikan monyet tu lepak di bukit.

    kalau datang office pun naik motor yang belakang nya ada kotak besar.

    BalasPadam
  2. perkara baik menjauhi kemungkaran, amin :)

    BalasPadam
  3. Ros pun minat jugak dengar Ustaz ni berceramah.. bagus perkongsian ni kak..

    BalasPadam
  4. dapat input dr fb akak tadi..nk tgk tv anak2 asyik tgk katun je huhu...

    BalasPadam
  5. TQ berkongsi kakcik...dpt juga saya ilmu...saya tak sempat tonton

    BalasPadam
  6. Satu lagi kakcik..di rumah ..jangan asyik pakai T shirt yg di beli kat langkawi setahun yang lalu!!!
    he..he..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.