Kawan-kawan kakcik

Rabu, 13 November 2013

Makan di mana tengahari ini? Nak makan makanan ala-ala kampung?...

Ingat tak catatan kakcik tentang Moon's Kitchen?

Kali ini kakcik nak tunjukkan pula kedai yang bersebelahan dengan Moon's Kitchen itu.

Kedai ini namanya ASBA MASAKAN KAMPUNG DAN IKAN BAKAR.
(Maaf,  walau dah berbulan kakcik buat catatan menggunakan Notell ini, kakcik belum pandai nak buat pautan)

Jom kita tengok antara lauk-pauk yang disediakan.  Lupa pula kakcik nak ambil gambar ikan bakarnya.

Nasi dan lauk yang suami kakcik makan itu + 2 gelas milo panas + 2 ekor keli berlada + semangkuk paku masak lemak cili padi = RM17.60.  Berbaloi tak?

17 ulasan:

  1. hmmm mcm mahai jugak.... tp kalu sedap n portion dia banyak ok kot

    BalasPadam
  2. Harga standard lah tu Kakcik...boleh thn gak tu....haih, tgh lapar ni....

    BalasPadam
  3. Haleemak! 'brader' pakai jaket lah... baru rock!

    BalasPadam
  4. Boleh tahan harganya kakcik seroja... makan utk dua orang ke kakcik ?

    BalasPadam
  5. Satu ikan satu sayur + 2 Milo = 17.60..hrmmmm..tp la ni kan kakcik..harga bg kebanyakkan tmpt pun lebih kurangggg jerr...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sayur pun satu makan dan satu mangkuk tu dibungkus bawa balik

      Padam
  6. bonda.. nak ikan keli tu.. sobbsss.. terliurrr

    BalasPadam
  7. macam mahal tapi kalau sedap ble datang lagi..hehe

    BalasPadam
  8. SA ari ni terkena RM11, nasi setengah, ayam goreng seketul, sotong goreng tepung 3 ketul....x berbaloi...malas dah nak bising2, rezeki utk hari ni...esok kena la bawak bekal...

    BalasPadam
  9. sedapnyaaaaaaa...

    lama x mkn ikan bakar.. huhuhu

    BalasPadam
  10. sukanya saya ikan keli kalau dimasak macam mana pon memang jd faveret sy kakchik . harga pon berbaloi , tgk abg mus makan ..berseleranya.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.