Kawan-kawan kakcik

Khamis, 3 Oktober 2013

Hari ini tak ada cerita...

...tuan tanah kedaung nak melayan perasaan dulu...

Untuk para guru, berhati-hatilah dengan emel palsu ini...

33 ulasan:

  1. nai tipu tak tak cerdik.... ape daaaaa... hehehe

    BalasPadam
  2. agak2 la nak menipu. gomen mane yg pakai gmail ni -.-'

    BalasPadam
  3. macam2 la hal ni..mcm kes owg dalam jugak laa

    BalasPadam
  4. Beraninya buat email palsu orang tu ye Kakcik Seroja...

    BalasPadam
  5. mcm2 pesen orng nak buat jahat skrng ni...

    BalasPadam
  6. perkara pertama yg buat kita percaya bila ada .gov tapi kalau cerdik kenapa pula guna @gmail? Kadang2 kita pun terlepas pandang benda2 ni...

    BalasPadam
  7. manede pegawai sektorr pendidikan kat aras 6 & 7 blok teman niii.. nampok benor nipunyeeeee

    BalasPadam
  8. tapi ada yang percaya dan terkena katanya...kesian.Minta simpanglah hal hal ini berlaku kat kita dan anak cucu kita.

    BalasPadam
  9. tuan tanah bole merehatkan minda hari ni :)

    BalasPadam
  10. adui..kesian sapa yg dh terkena..

    BalasPadam
  11. dia ni nk guna jln mudah je nk kaya...ay0oo..

    BalasPadam
  12. maksudnya email tipulah ni yer.. ermm macam²...

    BalasPadam
  13. moga moga tertangkap ahli2 sindiket ini

    BalasPadam
  14. As-salam kakcik..

    byk betul penipuan skrg ni.. menakutkan sungguh.. harap2 kita semua sentiasa dilindungi.. insyaALLAH..

    BalasPadam
  15. assalamualaikum,

    kalau tak di teliti dgn betul ...
    boleh terpedaya juga kan...

    BalasPadam
  16. Macam2 cara nak menipu ekk.. iskss..

    BalasPadam
  17. sekarang ni mmg kena xtra hati2 mcm2 cara orng nak menipu ni ! ntahlah

    BalasPadam
  18. sekali pandang mcm ori...kalau tak berhati2 mmg terpedaya...

    BalasPadam
  19. penah gak jabatan ayu dapat emel camni yg tipu2 ni... haishh.. macam2

    BalasPadam
  20. rajin betul penipu ni..siap taip2 surat lagi..aih..

    BalasPadam
  21. Tang part gmail tu memang tak bleh diterima. Ada ka pulak gomen guna gmail. Konpem nipu.

    BalasPadam
  22. Mungkin boleh trace budak tu kalau betul2 cari ni kan. Nak dengan tak nak je ni.

    BalasPadam
  23. Tak de cerita pun masih ramai yang komen. Hebatnya kakcik...

    BalasPadam
  24. diorang nie dah macam takde keje agaknya kan..

    BalasPadam
  25. tgk govt@gmail tu je sy da tahu mmg scam!!!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.