Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 4 Oktober 2013

Love you Mr. Arrogant - tiba-tiba aku jatuh cinta...

Gila apa aku nak jatuh cinta pada Azlee Khairi (Zafriel Irham) yang sebaya anakku itu?

Sebenarnya aku jatuh cinta dengan watak Zaara Amirah yang dilakonkan oleh Zara Zya (aku tak pernah kenal siapa dia ini).

Watak  lurus bendul dan 'bodoh-bodoh alang'nya sangat mencuit hatiku hingga aku boleh gelak sorang-sorang!

38 ulasan:

  1. ina pun br tengok citer ni 2 hari ,esk cuti kena tgk online yg lepas2 la nampaknye.jatuh cinta juga ngan citer ni n watak heroin tu best.tak kenal pelakon ni tp pandai berlakon dan nmpak natural kan.

    BalasPadam
  2. Ella belum pernah tgk lagi kakcik. Kakcik dah komen best ni ella nak join tengok jugak la

    BalasPadam
  3. sekali jatuh cinta,sure tak boleh miss ya kakcik..

    BalasPadam
  4. Malas nak tgk. Sbb bila dah tgk x leh miss nanti.

    BalasPadam
  5. Dah lama saya tak layan drama kakcik, takut melekat depan TV.. en suami membebel aje hehhee... nak novel dia lah :)

    BalasPadam
  6. haha....zana ni haruslah melekat kat tv mata ni, dah nama pun surirumah. mulanya cite ni agak boring tapi bila dah kahwin dgn mamat ego tu, makin menyengat pula kisahnya.

    BalasPadam
  7. setuju dengan Ibu Lala.. kalau dah mula tengok nanti melekat.. ;)

    BalasPadam
  8. assalamualaikum,

    ati n anak2 pun dah flw cerita ni...
    walaupun ada yg ati tak puashati
    contoh perempuan tu bertudung tapi
    bila kat rumah dia tunjukkan dia berlengan pendek
    padahal dok dgn mentua...ada org datang pun
    selamba taj bertudung....sakit hati :)

    BalasPadam
  9. kak chik tgk episod pertama dah tangkap cintan terus cari novel dia... memang best

    BalasPadam
  10. Tak sempat nak tengok Kak Cik asyik sampai rumah pukul 9 malam je sekarang ni, bukan Aina yang sibuk tapi suami asyik ambik lambat ja.

    BalasPadam
  11. Tak pernah tengok.pelakon nya pun tak kenal..heheh

    BalasPadam
  12. saya pun sama kakcik... pukul 7 siap depan tv...hehe...klu x sempat nk tgk siap record lagi.... hahaa

    BalasPadam
  13. Sweet sgt bila dia pakai tudung kan. Sekali dah tgk mmg rasa mcm menarik

    BalasPadam
  14. as salam kakcik...pada saya mereka merupakan nama baru bagi kedua2 pelakon utama cerita ini...memang tak pernah kenal dan x pernah tengok mereka berlakon hehehe...moga kedua2nya terus sukses dan berjaya dalan dunia lakonan kerana bakat bukan kontroversi..

    BalasPadam
  15. baru 1st tgk mlm tadi hehe a'a la pompuan tu selaber je lakonan dia kan..sape tu?pelakon baru ke

    BalasPadam
  16. heheheheee...
    comel kan dia..
    semalam dia shopping tudung kat Muaz..
    murah2!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik tengok petang semalam la yang buat kakcik suka dengan lakonan dia tu...:)

      Padam
  17. heheheh..saya pon suka tgk cite ni..bestkan kak

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum Kak Cik

    tak pernah tengok

    BalasPadam
  19. Wah.. cam best.. nk try layan gak ah..

    BalasPadam
  20. Kakcik, Qalesya pun suka tul cter nie... tk miss nak tengok... macam paham je... kekadang tu senyum sorang2 le dia hahaha

    BalasPadam
  21. ternyata bukan kak cik sorang jer yang jatuh chinta.....

    BalasPadam
  22. Sweet kan..kelakar heroin tu..irham dah nak start suka kat zara dah tu...

    BalasPadam
  23. Wah...kakcik pun layan....tp cite ni mcm lebih kurang ngn cite sblm ni..cinta jannah tu...tp xpe la....layan je la....hehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik suka watak Zaara tu. Bila part mak mertua dia, kakcik pejam mata...hehehe

      Padam
  24. Saya baru tengok sekali je..berebut dengan anak tengok TV..

    BalasPadam
  25. alin pun jatuh hati ngan citer ni...tp selalu x sempat nak tengok..

    BalasPadam
  26. Trending kan? Novel to drama. Drama buat duit.

    BalasPadam
  27. Ala,, ros xtgk lg nih.. Nak kna tgklah... Kakcik ni saje tau buat ros pun nak tpgaruh gak... Hahahah

    BalasPadam
  28. Cerita ni bila? Saya sekarang tak terlayan nak nengok tv, nampak macam menarik cerita kat tv kebanyakan semua adaptasi dari novel kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Isnin hingga Khamis . Jam 7ptg di TV3 :)

      Padam
  29. sy da selamat khatamkn novel nyer so x yah tgk lg hehehehe

    BalasPadam
  30. kak... sy pun suka lakonan dia... mmg terminat kat dia sgt... :-)

    BalasPadam
  31. assalamualaikum kakcik...mmg best juga cerita ni...:)

    BalasPadam
  32. salam kak cik.. hehehhe..calet sikit.. cikd apun sama..sekali tertengok LYMR ni kat rumah adik terus rasa mcm best..hahaha.. terus carik novel.. tapi movie dia lagi best la.. huhuhuhu

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.