Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 13 September 2013

Black Hanifah @ Black Mentor menikah pagi ini...

Kakcik tersentuh hati melihat adegan ini di TV3 tadi.

Ibu yang melahir dan membesarkan pastinya mendoakan segala yang terbaik buat anaknya walaupun anak itu nanti punya 'kehidupan sendiri'...

16 ulasan:

  1. dah sampai jodohnya, Alhamdulillah

    BalasPadam
  2. doa ibu sentiasa mengiringi anak2... semoga black berbahagia dan tidak lupa pada kedua ibu bapa

    BalasPadam
  3. bagaimanalah nanti agaknya bila Qayyum nak kawin ... hehehehe advance betul mama qayyum ni

    BalasPadam
  4. kawen jugak akhirnya walau bermacam ujian melanda..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah....jodoh black dah sampai...moga kekal hingga ke akhir hayat dan menjadi suami yang soleh..insyallah

    BalasPadam
  6. tergambar kegembiraan di wajah mak nyer.... walaupun hati nyer msti sedih sebak.. anak bujangnyer dh ada kelurga sndiri nnti...
    semoga berkekalan ikatan perkahwinan black nnti

    BalasPadam
  7. semoga anak ini tidak melupakan ibunya setelah mendapat 'isteri' :)

    BalasPadam
  8. Semoga yg baik2 sahaja mengiringi perjalanan perkahwinan black ni...

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah. Terbina nya satu ikatan yg sah, semoga Allah swt merahmati sepanjang usia mereka. AMIN. Rindu nak berkomen di sini kak chik, kesihatan tak menentu jer saya sekarang nih..huhu.

    BalasPadam
  10. Siapa yg dah jadi ibu memang mudah tersentuh melihat yg begini kakcik..

    BalasPadam
  11. tak tengok pun..ada ye pagi tadi..rugi tak tengok..

    BalasPadam
  12. black dah menikah..alahai si hitam manis ni..tahniah..semoga berkekalan hendaknya. si ibu pun nampak hepi..

    BalasPadam
  13. moga beliau dan pasangan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.