Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 12 Julai 2013

Datanglah...InsyaAllah rumah kakcik terbuka untuk anda...

...rumah kakcik rumah yang sempit
mungkin terpaksa duduk berhimpit
kakcik juga tak pandai memasak
jadi jangan harapkan  hidangan yang enak
walau tiada juadah istimewa
air kosong seadanya saja...

Mereka singgah di rumah kakcik pada hari Sabtu, 6/7/2013 yang lepas...
GadisBunga, CiKPuaNLawA dan SiRibenMerah
Dato' Abdullah Al-Hadi dan Datin Aishah

29 ulasan:

  1. eh.GB dan uncle LF pun ada?
    salam utk mereka

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...tetamu bawak rezeki kan kak :)

    BalasPadam
  3. Dah puasa kedua kita.
    seronoknya jumpa kwn2. Nama2 yg selalu ditemui.Tapi CB DAN CPL tu tak pernah terserempak!

    BalasPadam
  4. terima kaseh mak.. terima kami seadanya yang kecoh ni.... :) hehehehe...

    BalasPadam
  5. mcm dah lama tak de sesi jumpa-jumpaan ni kan Kakcik?

    BalasPadam
  6. rindu dengan kakcik dan budak sepet.. ;)

    BalasPadam
  7. mereka dtg berkunjung nk jmpa kakcik bkn nk tgk umah sempit ke tak ehhehe... bile lah dana lak dpt jmpa kakcik

    BalasPadam
  8. kalau saya urusan kesana boleh la jugak singgah rumah kakcik kann...
    .sekadar jumpa dan bertanya khabar...sembang2...

    BalasPadam
  9. Ramai gak yg dtg ke rumah Kak Cik.. yer.. seronok laa terima tetamu yer.. :)

    BalasPadam
  10. Tujuan kunjungan ialah untuk mengeratkan ukhuwah Kakcik. Saya pasti tetamu yang ikhlas tak tengok aspek lain. Bilalah saya pula boleh bertemu Kakcik.

    BalasPadam
  11. kalau mcm gini sempit,macam umah saya ni tersepit le maknanya..sebab umah saya lg la sempit.hehe

    BalasPadam
  12. Salam Ramadhan Kak Cik

    tetamu memba rezeki untuk Ramadhan....

    BalasPadam
  13. Datuk dgn datin ni bagus la. Selalu je bersilaturrahim dgn kakcik.

    BalasPadam
  14. insyallah satu hari makcik akan kesana

    BalasPadam
  15. 3 dara pinggitan.

    Dato dan datin pun ada jugak.

    BalasPadam
  16. Salam,

    Selamat menjalani ibadah puasa. Muga Ramadhan kali ini adalah yang terbaik!

    ~insan marhaen~

    BalasPadam
  17. tetamu dtg bawa rezeki kakcik..insyallah..rumah dn makanan bukan jd ukuran tp cara penerimaan tuan rumah yg lebih utama..

    BalasPadam
  18. canteknye rumah kakcik.. sonok tengok orang dapat duduk rumah bawah.. =D

    BalasPadam
  19. wah.. terbaik.. siap terima kunjungan lagi tu. hehe

    BalasPadam
  20. kakcik.. kat mana rumah kakcik ni.. nak pi juga.. hehehe.. last perjumpaan kat rumah dato' LF memang akan dikenang sampai bila bila.. =)

    BalasPadam
  21. ehh.. saya malu pulak.. pasal dah selalu sgt datang umah mak neh.. kuikuikuikui~

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.