Kawan-kawan kakcik

Rabu, 5 Jun 2013

Edisi Hari Rabu - tayang-tayang...

Aiskrim = SR3.00

Mango Ice Blended = SR10.00

29 ulasan:

  1. pepagi tengok mende sejuk2 ni, rasa teringin..hehe

    BalasPadam
  2. KakCik
    Naaaaaaak!!!

    Rindu air peach dlm tin jenama Rani

    BalasPadam
  3. Salam sejahtera KC.
    Sedapnya menikmati rezeki dr ilahi.
    Skrg ni dgn mudah je jual apa2 1 gelas RM 10! laku pulak tu, org tak mengira!

    BalasPadam
  4. Ais krim tu nampak sedaplah kakcik!

    BalasPadam
  5. gigi saya pesen ngilu kalau makan benda2 tu!!

    BalasPadam
  6. mak kat langkawi lagi ke? nak kirim coklat milky way boleh?

    BalasPadam
  7. kat mekah time panas2 mmg best mkn ais krim ;-)

    BalasPadam
  8. Kakcik teringat saya...kesedapan aiskrim tuu..sejuk jer tekak ni bila makannye.,

    BalasPadam
  9. best kan ice cream kat sana, saya ada beli puding buah pun SR10 ..tapi sedap jugak :)

    BalasPadam
  10. emmm mesti sedap tuh mango ice blende sr10 tuh kan kakcik

    BalasPadam
  11. waaa.. nyaman lalu kt ank tekak..

    BalasPadam
  12. Kenangan indah yg sentiasa dlm ingatan kakcik.

    BalasPadam
  13. kakcik pergi universal studio s'pore ke?

    BalasPadam
  14. nyaman..kadang buat sendiri..

    BalasPadam
  15. mmmm....mesti mak masih lg terasa kat tekak tu kan...hihihi

    BalasPadam
  16. Wah...inilah aiskrim yg disebut2 oleh ibubapa mertua say tu agaknya. Halusss jer kan kak...

    BalasPadam
  17. nampak lembut ice cream tu.. ;)

    BalasPadam
  18. amboi kak sedapnye. kat KL sentral ni mana nak cr benda benda ni...x menarik lgsg.

    BalasPadam
  19. kalau convert to RM...brapa mak? tp nmpk cam mahal je...ehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa mak kat sana, RM1.00 bersamaan SR1.20 :)

      Padam
  20. lepas solat, penuh orang beratur depan kiosk jual aiskrim dan lassi..saya suka lassi delima kak..rindu nak makan ini semua, bukan di sini tapi di sana..di sana...Tanah Haram

    BalasPadam
  21. Nekcik selau borong cream caramel bila balik masjid..aduhaii sedapnyer!!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.