Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 26 April 2013

Salam pagi Jumaat kawan-kawan...

...semoga hari ini akan sentiasa lebih baik dari hari- hari yang telah berlalu...

Yang bersepah bukan tidak boleh dikemaskan...


...yang kotor bukan tidak boleh dibersihkan.

20 ulasan:

  1. salam jumaat kakcik, semua tu terpulang pd diri masing2 kan kakcik

    BalasPadam
  2. salam jumaat kakcik..

    nak start buat tu liat sikit..tapi kalau dah start..hah..berkilat ah semua..hehe

    BalasPadam
  3. cuti hujung minggu..sesuai sangat ajak anak beranak kemas semua tuu

    BalasPadam
  4. Bila tak ada banyak amsa terluang, capai yang mana sempat jer jadinya.

    BalasPadam
  5. Salam pagi jumaat kakChik tersayang:)
    MOga akak dianugeahkanNya kesihatan yang baik...dan dilindungiNya selalu:)

    Tengok pada gambar...banyak juga kerja yang nak dibuat..cuma mungkin masa dan kudrat tidak mengizinkan;)

    BalasPadam
  6. ...cuma tak kuasa nak melakukannya.

    BalasPadam
  7. mak.. sunyinya saya weekend neh sepi tanpa mak dan BS.. hukhukhukhuk~ waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    BalasPadam
  8. salam jummat kakcik,

    moga hari ini kita semua dirahmatiNya..Amin..

    selalu time rehat tghari ni, cikda dgn anak dara sorang tu akan mengemas, vakum mana2 yg patut sebab selalu ujung minggu takut ada tetamu dtg..mau pengsan diarang kalau dtg rumah tak berkemas..??? siapa yg malu..?? mereka dan keluarga mereka..

    BalasPadam
  9. membersih & mengemas... hendak seribu daya x nak seribu dalih...

    BalasPadam
  10. tak leh nak view gambar kak. apa apa pun salam jumaat..

    BalasPadam
  11. salam jumaat kakcik,

    sibuk sekarang ni kakcik....

    BalasPadam
  12. Salam petang Jumaat kakcik... :)

    BalasPadam
  13. Kena ada semangat gotong royong tuk menyelesaikannya..

    BalasPadam
  14. saya buka guna tab gambar x keluar..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.