Kawan-kawan kakcik

Khamis, 4 April 2013

Memanglah akaun facebook itu kita yang punya...

...tapi kalau setiap kali kita hanya tahu meletakkan kisah tentang ketidakpuasan hati kita, agak-agaknya apa pula tanggapan orang lain terhadap kita, ya?

Jujurnya bagi kakcik sendiri, kakcik rasa agak
'terganggu'.  Nak 'unfriend' rasa tak sampai hati!

49 ulasan:

  1. bukan cheqna kan ma??
    huhuhuhu

    BalasPadam
  2. dia dah tak ada kisah lain dah kak... ;)

    BalasPadam
  3. bermaksud dia seorg yg negatif...

    BalasPadam
  4. Nekcik pun camtu....tak gemar sungguh baca citer sebegitu..gaduh laki bini pun tulis...gaduh dgn boyfren pn satu dunia tahu

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Kak Cik

    kita doakan agar dia dalam kepuasan hidup selalu...

    BalasPadam
  6. sama ngan atuuukk
    semoga dia mendapat kepuasan hidupnyaa ..
    aminn ;)

    BalasPadam
  7. tak bape bkenan kalau dok luah2 benda negetif kt fb camtu.

    BalasPadam
  8. yelah.. unfriend sajalah.. buat tatau~ kalo terasa explain elok2..

    BalasPadam
  9. saya sentiasa buat housekeeping akaun FB ni.. kalau agak2 ada yang suka sangat posting ikut perasaan yang mana saya baca pun menegatifkan saya, cepat2 di unfriendkan..

    BalasPadam
  10. saya sekarang kering hati unfriend ja.. yang mana tak kena kat pala otak ngan hati saya ..

    BalasPadam
  11. setuju kakcik....asyik dok cerita org salah ja....kan.

    BalasPadam
  12. Boleh hide statusnya kak cik. Klik button friend di wall dia untick show in news feed. Lps tu takdelah kak cik nampak statusnya lagi.. takut kecil hati, susah juga kita ;)

    BalasPadam
  13. tak berapa gemar cara mcm tu... tok sah dilayannyer org gitu kakcik...hehe

    BalasPadam
  14. kadang2 orang tu xleh nak luahkan kat luar..tu jadikan FB sbg punching bag dia..tp kalau every status dia status meroyan letih gak kan kakcik..hehehe..

    BalasPadam
  15. Jarang update status kat fb....huhu

    BalasPadam
  16. kak chik nak add kak cik di FB tapi segan

    BalasPadam
  17. setuju sgt kak... karang kalu unfrn org kata menyombong..... tapi status tu kekadang...

    BalasPadam
  18. Betul lah kak..segala dlm luar kain nak cerita kat FB..kdg tu sehari lebih sepuluh kali kuar status...rasa nak unfren takut kecik hati pulak..sudahnya saya biarkan jer..lantak lah ko situ...Like pun tidak komen pun jauh sekali...

    BalasPadam
  19. Selalu jadi pemerhati jerk..status org kat FB...

    BalasPadam
  20. xtau nk kata sbb da lama deactivate FB.. ;-)

    BalasPadam
  21. saya baca dan diam je,

    selalu suka kongsi gambar anak2 je saya ni...:)

    BalasPadam
  22. Jarang update status dlm fb,selalu jadi pembaca je....

    BalasPadam
  23. asyik tak puas hati je..macamana tu?

    BalasPadam
  24. lagi 'terganggu' bila ayat yang digunakn agak kasar bunyinya..kan..

    BalasPadam
  25. Kakak dah tak berFB lagi dah kakcik..

    BalasPadam
  26. yang memaki2 tu yg sy tak tahan, Kakcik.. urmmmm

    BalasPadam
  27. Kak Chik...Aspen percaya satu benda tau..."Untuk jadi positif, kita wajib berada bersama dengan orang-orang yang positif"

    SO..it will be vice versa then...

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum,
    Kalau status saya mengganggu kakcik, nanti kakcik PM habaQ ya...

    BalasPadam
  29. marah sikit,update status..bosanlah...

    BalasPadam
  30. setuju tu kakcik..asal marah dengan orang apdet FB kalau nak marah jenis sopan takpe ini kekadang tu nak memaki hamun dan adakalanya pun nak menunjuk2 pun ada gak..malas nak bukak FB dh... :-)

    BalasPadam
  31. itulah adat manusia alaf baru kakcik...kita pun kena tempias nya...:)

    BalasPadam
  32. tak de tempat mengadu mungkin..heheh

    BalasPadam
  33. Hidden kan jer kakcik kalau tak nak unfriend pun...

    BalasPadam
  34. hehehehe biasalah tu kakcik, kadang dana ada gk yg camtu, hide je

    BalasPadam
  35. saya paling tak suka bila baca status FB suka cari kesalahan org lain, macamlah dia yang terbaik..kutuk sana, kutuk sini.rimas dibuatnya...org2 mcm tu saya terus remove je walaupun ada diantaranya kawan lama.....

    BalasPadam
  36. kita tak suka post orang..orang tak suka post kita...itu lumrah di FB. Bila jauh dari fb..kadang2 rasa tenang walaupun ada kala nya nak jenguk jugak. simple je...kalau tak suka, kakcik klik je kat tepi post tu..boleh pilih nak hide kan post tu atau semua post dari orang yang berkenaan.

    BalasPadam
  37. tak kenan dihati unfriend je..bukannye diaorang tahu pon......semua yg gedik2 posting ..semua saya dah unfriend..bukan apa... buat semak jee!!!

    BalasPadam
  38. Mungkin dia dah takdak tempat lain sangat dah nak mengadu kot.

    BalasPadam
  39. As salam Kak Cik,

    Eh, samalah... tapi takpelah kesian kat dia... kurang perhatian & kasih sayang agaknya... tapi saya lagi tak suka kalau nak pergi toilet pun tulis kat FB... rasa mcm something wrong somewhere dah tu...hehehe... :D

    BalasPadam
  40. hehehe sebab itulah KA x brp aktif di FB ni kakcik

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.