Kawan-kawan kakcik

Isnin, 8 April 2013

Maafkan saya Cik/Puan Norlee. Saya tak ada duit...

... kalau ada duit pun, saya tak akan laburkan dengan sewenang-wenangnya!

26 ulasan:

  1. hehehe selalu terima email mcm ni kakcik

    BalasPadam
  2. aiyok.. kang dia pos dadah ke ape ke.. x psl2 kita masuk jail.. report polis sajalah...

    BalasPadam
  3. hhahahha, makcik pun pernah terima email ni tahun lepas, tapi bukan dari cik norlee ni.....org lama tu resign dah kot...heheheh :))

    Salam isnin...

    BalasPadam
  4. macamna dorang bleh tau email adress kita ye?zi pun penah dapat email cenggini

    BalasPadam
  5. mcm email yg dihantar oleh "awan hitam" jer... teringat cerita kat blog mazidul tuh

    BalasPadam
  6. Saya pun pernah dapat email cam ni..bukan spam ke ni?

    BalasPadam
  7. emm...klu saya dpt pun saya abaikan jee...tak berani...

    BalasPadam
  8. hahahahaaa...
    hidup lagi sindiket ni eh..

    BalasPadam
  9. Kalau nak kira kekayaan.. saya lebih kaya daripada Taib Mahmud, saya lebih kaya drpd Musa Aman... saya lebih kaya dari Syed Mokhtar Al-Bukhary... hahahaha... (dialog 3 Abdul)

    Kerana setiap hari dapat email macam tu dan dari individu yang nazak nak dermakan duit diorang... hahahaha... dalam pound sterling lagi..

    Wowwww.....!!!!

    BalasPadam
  10. penipu ni semua...SA selalu dapat email mcm ni...ingat senang2 agaknya kita nak melabur duit ke dia..

    BalasPadam
  11. Hihi..ingat saya sorg jek dpt..slalu ke trash jek email tu hihi

    BalasPadam
  12. assalamualaikum kakcik...betul la skg ni mcm2 cara yg mereka lakukn...:)

    BalasPadam
  13. abaikan je kakcik..
    saya pun pernah dapat emel ni..

    BalasPadam
  14. Tapi jangan tak tau kakcik....dalam kita kata kita tak terpedaya...ada jugak yg termasuk jarum...entahlah macamana boleh jadi begitu

    BalasPadam
  15. Jangan tak tau Kakcik kadang2 org pandai pun boleh tertipu kerana nafsu nak kaya cepat. Bukan calang2 orang peguam pulak tu.

    BalasPadam
  16. Saya pun selalu dpt gini Kak Cik..Mcm2 cara nak nipu skrg nie kan..

    BalasPadam
  17. Saya klik spam ja email camtu, Kakcik.

    BalasPadam
  18. Kak cik,

    Sorry lari dari tajuk sikit

    saya baru je. Balik dari kuching ditaja malindo air

    Teringin jugak? Just join fb mereka & pm particular

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih untuk makluman. Kakcik dah like fb tu tadi... :)

      Padam
  19. Zaman ni mcm2 cara dorang ni..abaikan je..

    BalasPadam
  20. email macam ni penuh dalam folder spam saya.... :)

    BalasPadam
  21. penah dapat email macam ni...macam2 taktik dierang ni kan kak..

    BalasPadam
  22. Email yg terus saya tekan tong sampah ;) mcm2 org nak menipu skrg ni. Guna nama Air Asia pun ada.

    BalasPadam
  23. Sy pun ada dpt email lebey kurang gini. Masuk tong sampah trus

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.