Kawan-kawan kakcik

Khamis, 11 April 2013

Maafkan kakcik andai ianya tidak menjadi...

Sampai hari ini, masih ramai yang klik ke tajuk 'Rahsia membuat
tepung goreng rangup' itu. Setiap kali melihat ada yang mencari
'rahsia itu' di blog ini, kakcik rasa susah hati dan agak takut.
Takut ianya bukanlah apa yang 'mereka' harapkan!

25 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Cik

    tiada orang komplen...kira ok la tu kak cik

    BalasPadam
  2. kakcik refer ke ...."rahsia membuat tepung goreng rangup.." tu ke?

    cooking is subjective....anything that you do different is a new creation :))

    BalasPadam
  3. salam pagi
    singgah sini
    dah sarapan sis

    BalasPadam
  4. Takpe sis... jangan susah hati... memasak bergantung pada air tangan seseorang... kekadang yg kita masak org lain buat jadi macam lain pulak... sebaliknya cam tu jugak... ;-)

    BalasPadam
  5. xkisah kakcik yang penting perkongsian tu, nanti pandai2 la ejas sana ejas sini sampai jadi hihi

    BalasPadam
  6. uiii...buat saya nak cari juga kakcik..

    BalasPadam
  7. rahsia nak buat fruit tart/cheese tart..
    bukanlah rahsia kalo acuan pon x ada.. hikhikhikhik~

    BalasPadam
  8. ekkekeke saya je lum try nie kak ! ;)

    BalasPadam
  9. buan salah dirimu kekanda ... heheeh

    BalasPadam
  10. Eh.. kakak tak tahu mestilah nak tengok juga ni kakcik..

    BalasPadam
  11. mak... sejuk2 ni ada cekodok ngan kopi panas sedap kan...

    BalasPadam
  12. Makchaq belum cuba.. tepung goreng pisang selalu pakchaq yg buat.. he he

    BalasPadam
  13. Salam kakcik..

    kalau bukan itu yang mereka harapkan, bukan salah kakcik..

    BalasPadam
  14. kalau takut tak menjadik, baik Kakcik bagi terus yg menjadik dari tangan Kakcik, hehe

    BalasPadam
  15. biasalah kalau tak menjadi bukan salah kak cikpun.. mungkin ada faktor lain...

    BalasPadam
  16. Kakcikkkk...ada masa nak berkunjung jumpa Kakcik n family la..Kakcik buat kueh sedap2 yea...

    BalasPadam
  17. Assalamualaikum,
    ada kala orang yang dah pandai masak pun tetap juga cari resipi sama untuk cipta rasa baru. Paling utama adalah "rahsia" itu berbeza antara setiap orang, jadi...usahlah risau. insha allah, rahsia keragupan tu tetap ada manfaat kepada orang lain terutama org yg tak reti masak mcm saya ni ;)

    BalasPadam
  18. setiap org kan berbeza kak..so x pyah pikir la jadi ke x?kalo ramai yg carik bermakna menjadi la tu..

    BalasPadam
  19. kalau tak menjadi takper kakcik, airtangan kita kan berbeza...

    BalasPadam
  20. jangan risau kak cik. kak cik hanya berkongsi ilmu sahaja. jadi tak jadi adalah air tangan dorang tu :)

    BalasPadam
  21. X semua tekak dan citarasa sama
    No worries!

    BalasPadam
  22. assalamualaikum kakcik...alhamdullilah pencarian yg baik...:)

    BalasPadam
  23. mesti org teruja bila baca tajuk tu kan.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.