Kawan-kawan kakcik

Rabu, 6 Februari 2013

Tak perlu kata apa-apa...



42 ulasan:

  1. nikmat yg telah TUHAN tambah !!! bersyukur laa !!!

    BalasPadam
  2. serik da aik pil2 utk asma tu.. menggigil satu bdan lepas mkan.. rela g sedut dan amik inhaler je.. huhu... moga cepat sembuh...

    BalasPadam
  3. X larat le menelan pil bagai tu k.cik....sy ada 3 kaler inhealer tu....coklat oren ngan biru nie....hehe....semua tu selalu bwak g mna2....~ da mcm alat sambung nyawa kak....:-)

    BalasPadam
  4. Kakcik asma ke? Take care kakcik! Cuti ke mc hari ni?

    BalasPadam
  5. Letihnya nak menelan ubat ikut waktu tapi untuk kesihatan, perlu la ikut ...take care kak cik!

    BalasPadam
  6. kalau saya, time cuaca kejap panaaaasss sangat, kejap sejuk dan hujan... masa tu senang sangat nak kena asthma. semoga cepat sembuh & disucikan saki-baki dosa dengan penyakit yang datang :)

    BalasPadam
  7. Oh! Moga baik-baik saja.... sabar & redha.

    BalasPadam
  8. jangan cakap banyak-banyak.. nanti lagi semput..

    tapi banyak-banyak tak apa..

    BalasPadam
  9. Sakit pening, happy gumbira, sihat uzur semuanya ujian dari NYA. Get well soon, Kakcik!

    BalasPadam
  10. Moga cepat sembuh kak...take care

    BalasPadam
  11. nak tak nak kena telan jugak...
    moga cepat sembuh kak

    BalasPadam
  12. banyknya kakcik, setiap orang masing2 ada dugaan sendiri yg Allah bagi kena banyk sabo lah ya insyaallah lama2 mungkin tak perlu lagi itu smeua

    BalasPadam
  13. termenung kejap.... masa begini untuk kami pun pasti akan tiba

    BalasPadam
  14. byknya ubat...sakit apa ni? smga cpt sihat

    BalasPadam
  15. banyaknya ubat, moga kakcik cepat sihat & sentiasa sihat hendaknya :)

    BalasPadam
  16. Anak makchaq seorang apengidap asthma, ke mana2 ubat memang tak boleh tinggal.. kalau tertinggal memang kena beli/pi klinik untuk dapatkan bekalan..

    BalasPadam
  17. Stok baru ye Kak Cik?

    Aina pun dah lama tak guna benda biru tu.

    BalasPadam
  18. Yang penting, rehat dan minum air kosong banyak2 yer Kakcik. Rehat tu, termasuk rehat minda tau.

    BalasPadam
  19. Banyaknya ubat kakci. Moga cepat sembuh.

    BalasPadam
  20. Adoi x sanggup nak telan ubat2 nie...nie dah 3 series kena la jaga2 dari sekarang...

    BalasPadam
  21. byk ubat kakcik... apapun moga kakcik baik2 aja...bykkan berehat...:)

    BalasPadam
  22. Salam K.CIk..

    Banyaknya ubat.... namun demi kesihatan terpaksalah dtelan semua itu.. moga kak cik sihat-sihat selalu ye...

    BalasPadam
  23. lelah lagi ke kakcik? semoga cepat sembuh ya..

    BalasPadam
  24. Terima kasih semua untuk kiriman doa...

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum,
    Cepat sihat ya kakcik...sila rehat byk2

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum Kakcik..Moga Kakcik sembuh cepat..

    Saya kalau bab asma/semput ni dah jadi fobia la Kakcik..

    BalasPadam
  27. banyaknya ubat. semoga sembuh cepat dengan izin Allah. amin

    BalasPadam
  28. Syafakillah.moga cpt sembuh kakchik, ujian tanda Allah syg kan hambanya..

    BalasPadam
  29. wow kak...lagik banyak dari ubat den laaaa...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com