Kawan-kawan kakcik

Rabu, 6 Februari 2013

Hidangan tengahari ini...



27 ulasan:

  1. Balasan
    1. EL. Segan nak jumpa doktor untuk mc. ;-)

      Padam
  2. meleleh ayark liur kak chik nih tau ^_^

    BalasPadam
  3. saya dtg rumah kakcik la..bagi MC kat kakcik...balasannya, kakcik belanja saya lunch ikan masin tu...bahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bolehhhh.... Datang le. Jangan kena kuiri sebab dapat mc dari Seromban dah le! :)

      Padam
  4. Aduhai..ikan masin gelama dengan sayur lemak putih. Ehh...bukan ke Kakcik patut rehat hari nie? Dr. Faiz, sila buat lawatan mengejut. Saya boleh jadik driver dan tumpang makan ikan masin tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahahaha... Masak tetap kena masak juga. Melainkan dah tak larat nak bangun. :)

      Padam
  5. Kakcik tak sihat ke? Saya doakan cepat sembuh ye Kakcik....

    BalasPadam
  6. semput2 pun masak...rajin nyer masak...sebagei org perak sy amat terliur masak lemak puteh itu...my fav food + sambal belacan + ikan goreng...walawehhh...

    BalasPadam
  7. Walaupun simple tapi nampak menyelerakan.....

    BalasPadam
  8. ok la...asalkan masak..anak2 ni kalau kita masak simple2 pun cukup sedap dah bagi diorang..kan??

    BalasPadam
  9. Saya terliur tengok ayam tu kak cik.. nampak marbeles..hehehe

    BalasPadam
  10. Kakcik masak jugak ke walau sakit? Sedapnya kakcik..

    BalasPadam
  11. yang simple ni la yang buat nasi tambah 3 kali ni...

    BalasPadam
  12. sedapnyer msk lemak putih tu kakcik, lg2 kalu di lwn kn ngn sambal totok

    BalasPadam
  13. Ikan masam ke tu kak cik? Sedapnya...

    BalasPadam
  14. sayur masak lemak tu, walaupun simple tapi memikat selera saya.. (sambil hulur pinggan)

    BalasPadam
  15. kakchik pun tak sihat jugak ke? bawa2 rehat dan makan ubat..

    saya pun baru mc dua hari, baru hari ni kerja semula...

    BalasPadam
  16. tiba2 tringin nk makan ikan kering goreng + syr bening tu...sedapnya.

    BalasPadam
  17. nama kedai dah yummy yummy.. mesti rasanyapun yummy yummy...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com