Kawan-kawan kakcik

Khamis, 28 Februari 2013

Belek-belek album lama, rasa teringin pulak nak makan ketam masak lemak...

... ada siapa sudi nak belanja? ;-)

Enak dimakan begitu saja...

... kalau gigi kuat mungkin bentuk sepit itu pun tidak kelihatan!


30 ulasan:

  1. Pregnant kali ni memang mengidam makan ketam masak lemak.. ALhamdulillah dah dapat..

    BalasPadam
  2. bulan tengah mengambang sekarang ni kak
    ketam pasti gemuk-gemuk!!

    BalasPadam
  3. kalau dapat gigit kakitangan ketam memang best leka je melayan

    BalasPadam
  4. kalau makan ketam,kulitnya menimbun..isinya sejemput hehe...
    ketam masak lemak..campur nenas..fuhh..

    BalasPadam
  5. Salam Kak Cik..
    Ketam ni masak apa pon sedap..selalu di rumah kami masak rendang pedas ketam..kalau di luar makan cili krab..aduh sedapnya..nak cari ketam la plak..kekeke

    BalasPadam
  6. ketam masak lemak cili api mak!

    buatkan plisssssssss

    BalasPadam
  7. mak, saya pon teringin jugak nk makan ketam..
    aummmmm~

    Jum cari ketam malam neh.. hehehe :)

    BalasPadam
  8. kalau SA memang confirm kulit jer la yg tinggal tu...

    BalasPadam
  9. Kalau mak saya kan kak..Ketam ni dia suka masak lemak cili api...
    Saya pulak suka buat sup...baru hari tu try masak bercili..sedap jugak....

    BalasPadam
  10. Sedapkan ketam masak lemak cili api..saya pun suka

    BalasPadam
  11. Kat rmh saya tu kakcik selalu masak sup jer...
    Tp saya suka masak lemak cili api...

    BalasPadam
  12. sedappp...tapi KY tak makan ketamlah kak

    BalasPadam
  13. Assalamualaikum,
    Nyummm! nyummmm!
    Dapat kuah je pun dah ok ;)

    BalasPadam
  14. saya suka ketam..tapi tak boleh makan ketam banyak-banyak....

    BalasPadam
  15. Sedapnya kakcik. Saya pon dah lama tak mkn gulai ketam nih.

    BalasPadam
  16. ketam masak lemak dengan nenas ..fuhh ternagkat!! :)

    BalasPadam
  17. feberet ni..klo balik kg wjib tiap2 hari mkn..hehe

    BalasPadam
  18. mmg sodap ni kakcik kalau KA bikin masak lemak labu dgn ketam.. terangkat !

    BalasPadam
  19. sedap makan ketam.. anak saya suka sangat ... kalau lama saya tak masak ketam dia mulalah bertanya...

    BalasPadam
  20. kakcik makan kat mana ni? susah jugak nak cari kedai yg jual

    BalasPadam
  21. assalamualaikum kakcik...sedapnya makan ketam masak lemak...:)

    BalasPadam
  22. hehehe. chef hubby ada kat rumah.. ;)

    BalasPadam
  23. nie teringat masakan mak dekat umah nie..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.