Kawan-kawan kakcik

Selasa, 8 Januari 2013

Jom cuba dapatkan tempat duduk percuma untuk penerbangan Air Asia...

Tempahan bermula tengahmalam ini untuk 10,000 tempat duduk.

Tempoh penerbangan pula adalah dari 14/1/2013 hingga 4/2/2013.

Penerbangan adalah antara Semenanjung dengan Sabah dan Sarawak serta sebaliknya sahaja.

Seingat kakcik, promosi seperti ini bukanlah pertama kali dilakukan oleh Air Asia (walaupun diwar-warkan kononnya ialah adalah kali pertama. Mungkin benar kali pertama untuk destinasi yang ditawarkan itu).

Yang percuma, adalah tempat duduk dan surcajnya sahaja. Lain-lain caj tetap juga kena bayar, ya kawan-kawan...

25 ulasan:

  1. xtau nk g mna dh gpn bulan 2 holiday dkt pangkor..hehee

    BalasPadam
  2. xtau kak nk terbang kemane..hehe...akak dh book ker...ke mne la tu agknye yerkk..hihi

    BalasPadam
  3. kalau dpt mmg berbaloi.
    biasa sy seaching tiket utk balik sabah..
    kalau airasia buat promo begini.

    BalasPadam
  4. assalamualaikum kakcik...jom pi bercuti ngan Air Asia...;)

    BalasPadam
  5. X tau tmpt nak tuju disana.....tp teringin pun ada....:-)

    BalasPadam
  6. saja je buat masa orang dah tak leh nak amik cuti panjang lepas cuti hujung tahun kan... strategi aje tu...

    BalasPadam
  7. Entah2 hari ni dah habis orang dah tempah ..

    BalasPadam
  8. ada lagi ke ni?? entah2 da abis.. :(

    BalasPadam
  9. yeeeeeeeee ramai2 yg menanti detik 12.00 mlm nie ..

    BalasPadam
  10. As salam Kak Cik,

    Sekurang-kurangnya now everyone has chanced to fly!hehehee Tertunggu2 Air Asia buat tambang murah ke South America ni ha... Dlm mimpi jelah...huhuhuuu

    BalasPadam
  11. Tak caya langsung dgn Air Asia ni.....den nak tgk dia lawan Malindo Air pada bulan April ni...( kalau tak salah )

    BalasPadam
  12. mmmm...xde niat lagi nak ke mana-mana dalam waktu itu...

    BalasPadam
  13. Habisla sendat padat trafik web Air Asia tuh...

    BalasPadam
  14. Ada plan nak ke Sabah tapi.... dok fikir macam2 perkara.. :D

    BalasPadam
  15. time ni la nak bercuti bersama keluarga aite? but when looking back at my desk....arrrggghhh!!! maybe later kot. (later yg I pun xtau just when to be cleared) T__T

    BalasPadam
  16. as-salam :D
    menarik juga kan..boleh la kalau nak mncuba..itupon kalau ada masa

    BalasPadam
  17. berpusu-pusu la org booking ni...

    BalasPadam
  18. Best juga kan kalau dapat, teringin nak ke Sarawak, tempat jatuh lagi dikenang, rindu kawan2.

    BalasPadam
  19. mesti macam pisang goreng tu kan kak chik.... rindu kak chik

    BalasPadam
  20. Jom2 kak... harap2 kite dalam senarai 10k tu. hehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com