Kawan-kawan kakcik

Selasa, 29 Januari 2013

Blogger Johor, ada masa tak untuk kita berjumpa?...

InsyaAllah kakcik akan turun ke Johor lagi petang Khamis 31/1/2013. Kalau tak menginap di hotel, kemungkinan kakcik akan terus ke rumah adik kakcik di Pasir Gudang. Mungkin akan balik semula ke Kuala Lumpur pada hari Jumaat 1/2/2013 (Kuala Lumpur cuti sempena Hari Wilayah Persekutuan), tapi sekiranya dapat berjumpa dengan kawan-kawan di sana, boleh juga kakcik balik ke KL pada hari Sabtu 2/2/2013. :(

Bersama 'adik' yang asalnya juga kakcik kenali melalui
'maya' hampir 8 tahun yang lalu. Persaudaraan kami terus
segar mewangi hingga kini.  Syukur kepada Allah yang
telah menemukan kami...

14 ulasan:

  1. Wow jauhnya terus ke Pasir Gudang...Kalaulah boleh berjumpa kan best...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huda, sebenarnya kakcik akan terus ke Hotel Selesa, JB. :)

      Padam
  2. kenapa sekejap sangat kak? Seronok tu dapat jumpa geng...kena tanya orang Selatan la..saya ni nama je Selatan tapi ada di Utara hehe

    BalasPadam
  3. Selamat berjumpa ya.. kami tengok gambo je le

    BalasPadam
  4. bonda....lame da xjumpe...nanti suruh kak cha update ketibaan yee..

    BalasPadam
  5. wahh syoknye. sy tak pernah lagi jumpa geng geng blogger ni. bila nak jumpa geng geng blogger kat KL pulak...

    BalasPadam
  6. syok berjalan...moga perjalanan kakcik dirahmatiNya...aminnn

    BalasPadam
  7. seronokkan..asal kenal di maya..berterusan ukuwah,,kat luar pulak..bila giliran kita nak jumpa pulak kak :-)..bulan 5 nikan ...

    BalasPadam
  8. Ala johor..penang xnak ker?? Hahhaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kkcik dah selalu ke Penang sebenarnya, Ros. Bulan 12 lepas pun kakcik ke sana. Ros Penang sebelah mana?

      Padam
  9. Kalau hari Khamis tu tak ramai budak mengaji kakak nak jumpa kakcik di hotel selesa. Nak ajak GB kalau dia free. Kakak nak sangat jumpa kakcik. Dekat aje tu. Harap tak ramai budak mengaji malam tu... Siang kakak kerja.

    psst: sungguh kakak terkilan semalam sebab baca message dah tengahari - kes hp dlm handbag dan dibilik pulak tu..

    BalasPadam
  10. seronoknyer berjln2 sampai ke johor kakcik, boleh la jmpa ngn kak zakie tuh, kalu jmpa sampaikan salam peluk cium yek kak...

    BalasPadam
  11. pasir gudang? dekat ngan umah mak mertua tuh...saya pun balik johor week tuh!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.