Kawan-kawan kakcik

Ahad, 2 Disember 2012

Bertemu 'dia'...

'Dia' bersama teman akrabnya.

Yang ini juga teman akrabnya.  Suzie (CikPuanLawa, kan?)

'Dia' yang kakcik temui tanpa perancangan awal di pagi tadi.
Walaupun seketika, kemesraannya dapat kakcik rasa.
Terima kasih Dr Singa yang tak garang! :)


39 ulasan:

  1. laaaaaa..kakcik jumpa doc singa....aauuummmmmmmmmmmmmmm

    BalasPadam
  2. kakcik kat mana Drsinga menembak ni?

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Berjumpa setelah sekian lama kenal di maya saja. :)

      Padam
  4. Assalamualaikum,
    Hah? Garangnya dia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam.

      Dia garang bertempat (macammkakcik juga!) ... Hehehe

      Padam
  5. salam buat kakakku kakcik..
    bagaimana rasanya kalau satu hari saya berjumpa dgn blogger yg selalu singgah di blog sy..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam adikku...

      Kakcik pun teringin sangat nak berjumpa dengan Dik Mad. :)

      Padam
  6. bilalahh kita pula dpt bersua kan akk ;))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dengan izinNya, InsyaAllah kita akan bettemu nanti. :)

      Padam
  7. as salam

    seronoknya, familiar dgn nama blogger dr singa ni tapi tak penah drop comment lagi..just jadi silent reader je..hehe:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Tihara...

      DrSinga tu baik orangnya. ;)

      Padam
  8. Maafkan saya kakakku kakcik .. komen kakcik pada blog saya terpadam atas kecanggungan sy menggunakan tab sy.. kesilapan itu amat sy kesali..hrp tidak menimbulkan salah sangka..

    Ya..kakcik adalah blogger yg paling sy ingin ketemu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa.

      Dik mad ada nombor hp kakcik, kan? Telefon je. Kalau sama2 ada kelapangan, bolehlah kita berjumpa. Minggu lepas kakcik balik sekejap ke Loh. :)

      Padam
  9. nasib baik tak digigitnya.. doc singa tu..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak... dia tak menggigit, tapi senyumannya manis sekali. :)

      Padam
  10. salam
    Saya baru kena DR. Moga satu hari nanti dpt jumpa.Amin.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam MJ...

      InsyaAllah, akn tiba masanya. :)

      Padam
  11. Balasan
    1. Pertemuan tanpa dirancang. Dengan tak mandi kakcik bertemu DrSinga yang wangi itu. :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Takkkkk... seronok sangat dapat bertemu. :)

      Padam
  13. heheheheeeeeeeeee...
    cepatnya akak cerita!

    mmuahhhhhhhhhh Akak sekali lagi!!

    BalasPadam
  14. akak .. sori nak tanya.. sape ekk dr singa ni..

    BalasPadam
  15. Beliau seorang doktor bertauliah yang pernah menetap di luar negara selama beberapa tahun selepas habis belajar. Seorang isteri kepasda seorang suami. Seorang ibu yang punya 5 orang anak. Juga seorang blogger yang amat-amat meminati seni fotografi dan melancong.

    Untuk lebih mengenali beliau, silalah ke blognya yang telah kakcik letakkan pautannya itu atau cari saja 'sayadankamerasaya' di google. Hehehe... sengal je jawapan kakcik, kan? Harap2 DrSinga tak mengaum kat kakcik! :)

    BalasPadam
  16. oh ini rupanya dr singa..memang padan dgn nickname.nampak tunggu masa nak mengaummm hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia tak mengaum, mengiau pun tidak... hehehe...

      Padam
  17. salam kak...

    baru nak datang nihh... ehheee....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.