Kawan-kawan kakcik

Khamis, 27 Disember 2012

26 tahun yang lalu...

Gambar yang dimuatnaik di facebook oleh adik kakcik.
Malu-malulah kononnya tu...

Tak senonoh betul adik ipar kakcik (suami kepada adik kakcik)
ni, kan? (walaupun hakikatnya tidak boleh dinafikan.. hehehe)

Ini pula adalah hasil karya anak ketiga kami yang dipanggil Bangcik.

51 ulasan:

  1. comelnya kakcik

    malu malu meow gitu hehe

    BalasPadam
  2. besar lidi ----->besar pokok kekabu.hehhee..statement

    BalasPadam
  3. Hahaha...lawaklah statement tu.

    Happy anniversary kakcik. Semoga kekal bahagia selamnya.

    BalasPadam
  4. sweetnyaaa kakcik...:) memang family sebelah suami kakcik ni memang kelakar2 eh orangnya?

    BalasPadam
  5. Happy Anniversary Mak.. semoga berbahagia sampai ke syurga~

    BalasPadam
  6. mcm kena kawin paksa je kakcik...
    hahahaha.. I'm sori

    BalasPadam
  7. haah laaaaa...kurusnyaaaa...mcm SA masa nikah dulu la...kurus melidi...

    BalasPadam
  8. heheheh takpe kakcik, itu tanda nya kakcik bahagia selama 26thn bersama ngn suami kakcik... sbb tu jd ++

    BalasPadam
  9. hehehe....mestilah ada sifat malu2.....

    BalasPadam
  10. bagai pinang di belah dua.
    sama cantik sama padan :D

    BalasPadam
  11. Anniversary eh Kakcik? Sweetnya. Tudung Kakcik tu, stailo. Ctk lak sy tgk....tahniah Kakcik! Semoga ikatan manis ini berkekalan hinggake akhir hayat!

    BalasPadam
  12. happy anniversary kak cik hahahaa biasa lah mesti lah malu2 meoww sbb orang dulu2 mmg jaga sopan santun dan control ayu gitu heee

    BalasPadam
  13. alololo....tapi kan saya tengok gambar kawin dulu-dulu, pengantin pompuan mesti tak senyum...macam kena kawin paksa je..hahahaha

    BalasPadam
  14. wow akak, kurusnya akak dulu. so comel. anyway happy anniversary. semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. amin

    BalasPadam
  15. hehehehe.. sy baru nak komen tentang kehalusan Kakcik Seroja.. kelakar jer ayat kat fb tu ya...

    Selamat Ulangtahun Perkahwinan, Kakcik.. semoga bercinta hingga ke syurga..

    BalasPadam
  16. Cun laa kakcik..masa muda2.. Selamat ulangtahun perkahwinan ke 26 tahun..Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. Amin

    BalasPadam
  17. tika ni ramping je ye kakcik hihi

    happy anniversary..:)

    BalasPadam
  18. ahahahhahahhaaaaaaaaaahahahahahha

    adehhhhhhhhhhhhhhh

    nakkk gelakk layieeeeeeeeeeeee

    ahahahhahahahahahhaha

    adoyaiiiiiiiiiiiiiiii tergelak sorang2 sya kat pejabat nie kak !

    macam pokok kekabu tuu saya x leh nak tahan ! ...

    muahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    adohaiiii kak .. eppy anibersary kak !
    sunnguh akak cute ! ... ;))


    adehhhhhhhhhhhh

    x habis layie nieeee ... sampai senak2 perut !

    BalasPadam
  19. Comelnya kakcik dulu. Kurus tak terkata. Dulu menikah memang malu-malu kakcik.

    Selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 26 kakcik. Tahniah dan kakak rasa tak lama lagi jadilah nenek - naik pangkat:)

    BalasPadam
  20. Maaf Kakcik. Saya terrr...gelak. Hakikatnya, saya laaagiiii teruk. Hahahahahhaha

    BalasPadam
  21. sekeping gambar,seribu makna dan kenangan ,kan kakcik...
    kdg2 membuatkan kita tersenyum sendiri..
    mudah2an jodoh kekal hingga kehujung usia..

    BalasPadam
  22. Hihihi..tergelak baca komen FB tu kakcik!

    apa apa pun, selamat ulangtahun ya kakcik & abg bob...moga berbahagia hingga ke syurga..

    BalasPadam
  23. Hahaha, sory ye Kakcik.. tergelak baca komen ipar Kakcik tu.. Rasanya kalau dah 26 tahun, semuapun macam tu kot.

    BalasPadam
  24. Salam Kakcik..hepi anibesari semuga sntiasa bahagia di dunia dan hinggalah ke akhirat..insya Allah..lidi dah jadi kekabu..dia takkan jadi lidi lagik ye kakcik..!!! Alhamdulilah 2 2 banyak mendatangkan menafaatnya!!!!

    BalasPadam
  25. hahaha.. gelak ai membaca komen adik ipar kakcik.. 'macam pokok kekabu..' takde pokok lain ke.. ;)

    BalasPadam
  26. Tahniah kakcik dan abag Mus. selamat Pengantin Baru...opsss... Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke-26. Jangan nakal2...:)

    BalasPadam
  27. adehhh...malu2 kucing duduknya....hehe....
    comey je gmbornya....:)

    BalasPadam
  28. wah... mengimbau nostalgia lama kan???hehehe..

    BalasPadam
  29. Lawak sungguh la adik ipaq kakcik..tak pernah dengaq lagi orang berkias pokok kekabu ni...

    BalasPadam
  30. Gambar yang pasti mengusik jiwa kalbu..
    dan menjadi kenangan abadi selamanya..

    Slmt Ulangtahun Perkahwinan utk KakchikS & suami..
    MOga sentiasa dipeliharaNya dan dalam keberkatanNya jua...Amin

    BalasPadam
  31. selamat ulang tahun ke 26 . moga2 jodoh terus abadi...

    BalasPadam
  32. Malu-malu.. sama la gambo mak abah shima kawen dulu2..
    Yg skrg gambo kawen meriah sungguh! :)
    Selamat hari ulang tahun kakcik :)

    oh! hajat dpt ditangguhkan.. menahan sepanjang 45minit perjalanan menaiki feri tuh :) hihihiiii

    BalasPadam
  33. Alhamdulillah...moga terus berbahagia dan membahagiakan;)tahniah kak cik...

    BalasPadam
  34. ala...sweet nye..selamat ulangtahun ye..

    BalasPadam
  35. so sweet... kadangkan kak saya sangat cemburu dengan org yg lebih usia dari saya... yelah kurang2 dia dah dapat melihat anak2 membesar dan berjaya.... tapi kami yg anak masih kecil ni sangat susah hati.... kdg terdetik sempatkah aku melihat anak2 membesar dan berjaya kelak?.. dapatkah aku memeluk tatkala anak2 yg sudah meningkat dewasa?
    aduh tersedih pulak...

    BalasPadam
  36. Happy anniversary kak cik. Semoga sentiasa di rahmati oleh Allah. Nakal betul adik ipar ;) rasanya makin berusia nampak makin manis :)

    BalasPadam
  37. hepi anniversary mak! kekabu pun kekabu la mak! sedap peluk...lembut je...ngeeee~

    BalasPadam
  38. apy aniverseri kak cik... slim gituwww...

    BalasPadam
  39. Happy anniversary buat kakcik n bangcik :)). Moga bahtera ni kukuh sehingga hujung nyawa.....

    Makcik pun tahun ni (disember juga) dah 28 thn.....

    BalasPadam
  40. Hepi anniversary kakcik Dan suami...moga berbahagia hingga ke jannah..
    Apa nk dihairankan pd perubahan luaran atau fizikal...yg penting hati Dan ksh syg yg tak pernah berubah kan kakcik..,:)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.