Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 9 November 2012

Hidangan makan tengahariku...


Petang nanti pun belum tentu habisnya makanan ini.


33 ulasan:

  1. Boleh kenyang perut ker tu kakcik ☺☺

    BalasPadam
  2. kenyang ke kak !

    tapi tul gak .. bosan dah makan nasi huhuhu

    BalasPadam
  3. ini macam selera mia (anak saya) kala demam nih...hihi..

    BalasPadam
  4. ish...kenyang ke kak? saya kalau tak jumpa nasik sehari buleh pitam...hehe

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Nape ......tak keluar makan kak cik ....

      Padam
  6. eh..kenyang ke makan tu je kak cik?

    BalasPadam
  7. sikitnya makan.. :p

    kita nih bila mkn tak sedar2 abis sepingan hahahaha

    BalasPadam
  8. Kakcik heavy breakfast ke? Kenapa makan sikit sangat?

    BalasPadam
  9. Bun sambal bilis tu best jugak kan kakcik..hihihih

    BalasPadam
  10. saya ni pun sakit tekak dan selsema..makan semuanya tak rasa apa2 pun...telan jer laa...

    BalasPadam
  11. suka bun tu cuma x suka air tu..tp kenyang ke kakcik mkn tu aje..

    BalasPadam
  12. ehh... sama citarasa lak kite kk cik...
    sy pong minum ayaq tu lunch tadi... ;))

    BalasPadam
  13. Kakcik, np mkn mcm ni je? T perut masuk angin. Jaga diri tau Kakcik. Tak moh abaikan perut tu.

    BalasPadam
  14. diet ke kak??klu sy tu utk bekpes je..apa pun syukur kan..

    BalasPadam
  15. assalamualaikum kakcik....alhamdullilah rezeki juga tu...:)

    BalasPadam
  16. kak cik , nanti x abis, past kat nisah aje ye. confirm bole settlekan dengan kadar yang segera hehe

    BalasPadam
  17. energy bar - crunchie, kenyang...

    BalasPadam
  18. Kalau saya, takde nasi malam mesti makan banyak huhuuhu

    BalasPadam
  19. sama ngan cik viva..boleh meroyan kalau sampai tengahari nak jumpa nasik!

    BalasPadam
  20. sikit aje tu kak..sampai ke petang ye...

    BalasPadam
  21. Saya masa kat U dulu suka sangat Crunchie.. Sekarang dah tak berapa suka.. Manis sangat.. :)

    BalasPadam
  22. as salam

    akak sikit nye lunch akak..saya kalo tak makan nasik sure keto :)

    BalasPadam
  23. mak lunch yg ni je?kenyang ke?
    nak crunchie tu hehehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.