Kawan-kawan kakcik

Isnin, 8 Oktober 2012

Di usia senja ini...

... hati menjadi rapuh seperti jambatan yang tidak harus di titi...

25 ulasan:

  1. wahhh kak.....jgn kata mcm tu lah.....tua ke...muda ke....kita semua jaga hati semua org maaa....kan...kan....

    BalasPadam
  2. mak, get well soon. saya jauh ni.. :'(

    BalasPadam
  3. akak, janganlah gitu, kita mesti sentiasa ceria dan positif, ramai orang sentiasa bersama akak, smile!!!!

    BalasPadam
  4. Kakcik, belum senja lagi.. hati masih mudakan..

    BalasPadam
  5. salam sejahtera
    Wah kak cik, sempat...
    KC tau saya ni lagi senja....

    BalasPadam
  6. Salam, knp macam sedey je pagi=pagi Senayan ni...

    BalasPadam
  7. Jgn mengeloh kakcik......semua org akan mengalaminya. Syukur kita masih bernafas. Jambatan rapuh ini la yg bnyk berjasa. Kita semua sama:-)

    BalasPadam
  8. Di usia senja ini...
    ... hati menjadi rapuh seperti jambatan yang tidak harus di titi...tanpa hati dan perasaan.

    BalasPadam
  9. tiada senja tak lengkaplah sinaran..
    jgn sedih2 ya kakcik.

    BalasPadam
  10. Byak bersabar kak cik. Insyaallah ...get well soon

    BalasPadam
  11. kuatkan hati kak! jangan mudah mengalah kepada dugaan.. lawan hingga ke akhirnya

    BalasPadam
  12. kdg2 betulllah kakcik rasa down sgt2

    BalasPadam
  13. Macam sedih jer bunyinya. Jgn sedih2 yer kakcik.

    BalasPadam
  14. Assalamualaikum,
    Semoga dipermudahkan semua urusan kakcik. Ramai rakan2 sentiasa menyokong dr belakang tau...

    BalasPadam
  15. betul kata kak cik..acik pun cepat sangat tersentuh hati..tapi kita kena sabar kan kak cik..

    BalasPadam
  16. Saya yang muda ni pun selalu tersentuh.. mudahan kita tabah mengharungi liku2 hidup...

    BalasPadam
  17. Salam Kakchik tadi tu yang datang sini dari Sayyes tu zie punya tau.. hehehe lupa nak sign out.. tak yah jejak kesana tau coz tu blog rasmi tuk 5s opis... depa suh zie design tu yang jadi lagu ni.. sorry baru perasan...

    BalasPadam
  18. duhai hati...tenanglah...Allah sentias bersama kita...inilah kehidupan...

    BalasPadam
  19. naper ye kak cik...nekcik dari sini doakan agar kakcik sihat dan ceria selalu...insyaallah

    BalasPadam
  20. akakkkk jgn sedih2 ..
    be strong tauuuu ...
    saya ada menemani akak huhu

    BalasPadam
  21. selagi ada sokongan dan dorongan, hati yang rapuh bisa kuat semula. insyaAllah...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com