Kawan-kawan kakcik

Selasa, 9 Oktober 2012

Besarnya luka...

Tak payahlah tunjuk gambar. Mesti ramai yang akan rasa loya untuk menatapnya. Syukurlah bila Doktor bagi balik hari ini. Banyak kerja di rumah yang menanti. Cuti sakit pun minta lima hari saja walaupun doktor nak beri dua minggu.  Kena naik kerja wehhhhh...

34 ulasan:

  1. aik...tak dapat cuti lama sikit ke kak cik?

    BalasPadam
  2. Selamat berehat kakcik.. Cepat sembuh

    BalasPadam
  3. tak a good rest Kakcik...semoga cepat sembuh

    BalasPadam
  4. jg diri ye.jgn lasak sgt.banyakkan rehat

    BalasPadam
  5. jaga diri , moga cepat sembuh ye kakcik!

    BalasPadam
  6. lor..nape xsmbung je mc 2mggu mak....rehat la lama ckit...sy ni doa2 sgt dpt mc pnjg...huhu

    BalasPadam
  7. Rehat ya kakcik..
    Jaga luka tu baik2..Insya Allah takde apa apa nya..

    BalasPadam
  8. kuatnya semangat kakcik...moga cpt sembuh.

    BalasPadam
  9. Salam Kakcik,

    Ada sebab doktor sarankan 2 minggu, supaya kakcik dpt cukup rehat dari physical dan mental.

    Biar ajer rumah sepah2, kerja2 pejabat biar boss yang fikirkan, Kakcik rehat..

    BalasPadam
  10. Bagusnya kakcik. Take good care of yourself yer.

    BalasPadam
  11. Saya doakan mudah2an kakcik cepat sembuh :)

    BalasPadam
  12. banyak2 berehat tau kakcik...
    biar cepat sembuh luka tuu..

    BalasPadam
  13. rehat banyak2 kak cik ... jangan fikirkan kerja lagi ..... bagi betul2 sembuh ...

    chik Att

    BalasPadam
  14. La hai Kakcik...5 hari dengan 2 minggu tu banyak betul jurangnya. Rehatlah Kakcik. Kalau x cukup nanti, takut2 kesannya di kemudian hari.

    BalasPadam
  15. salam kakcik..biarkan aje kerja rumah tu...banyakan berehat...nanti dah sihat...baru bertugas ye..insyaallah smuga cepat sembuh kakcik!

    BalasPadam
  16. Moga kakcik cepat sembuh yer..dan bykkan berehat..

    BalasPadam
  17. moga cepat sembuh kakcik..take care :)

    BalasPadam
  18. Assalamualaikum,
    Sangat bersetuju kalau kakcik rehat panjang sikit...kesihatan jangan ambil mudah.

    kerja tetap kerja, namun kesihatan & keluarga lebih utama kan?

    BalasPadam
  19. moga kakcik cepat sembuh hendakNYA..
    kerja, kerja jugak, kesihatan perlu diutamakan.. ;)

    BalasPadam
  20. doc bagi mc kakcik guna kan lah dengan sebaiknya utk berehat naa...

    take care....

    BalasPadam
  21. take care kakcik... moga cepat sembuh ya..

    BalasPadam
  22. Jangan macam tu kakcik.. kalau doktor bagi 2 minggu tentu la 5 hari belum baik betui..

    kalau nak ikut kerja memang tak boleh nak cuti..

    BalasPadam
  23. Pastikan luka tu baik betul dulu, Kakcik. Risau pulak dengar MC 5 hari saja..

    BalasPadam
  24. Rehat secukupnya ye kak.. Lama juga MC tu. Moga akak cepat sembuh dan sihat seperti sediakala.

    BalasPadam
  25. kakcik, kenapa nak pendekkan cuti sakit?!!! Jaga lah kesihatan mu itu, dah sihat baru lah keje, kesihatan yang paling utama... hu hu hu.....

    BalasPadam
  26. 5 hari dari 2 minggu....mesti teruk.....hati2 yea kak....

    BalasPadam
  27. 2 minggu tu amat sesuai kakcik.. rehat jek.. kalo luka2 operation cenggitu tak leh gerak banyak sangat... boleh jek nak kerja, tapi dalam kesakitan le.. huhuu.

    BalasPadam
  28. Semoga cepat sembuh dan byk2 berehat.

    BalasPadam
  29. Semoga kak cik cepat sembuh dan sihat selalu ya...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.