Kawan-kawan kakcik

Selasa, 16 Oktober 2012

Ada pertanyaan tentang Korban dan Aqiqah?...

... dapatkan senaskah Majalah Al-Ustaz Isu No: 07 terbitan Telaga Biru di kedai buku berhampiran anda sekarang.  Terdapat juga artikel-artikel tentang solat, puasa, haji, faraid dan lain-lain yang berkaitan dengan Agama Islam untuk dijadikan panduan dan rujukan ...





Gambar lain yang tidak berkaitan :
Apakah hari ini hujan akan turun lagi menyirami bumi?


9 ulasan:

  1. amat penting utk kita fahami maksud korban dan aqikah ni..sy juga sering guna panduan buku utk dptkan info2.

    BalasPadam
  2. as salam,

    saya punye isu 6,tak beli lg yang ni..insha Allah, hujan turun hujan rahmat kan kak :)

    BalasPadam
  3. Tak penah beli lagi majalah ni. Menarik jugak.

    Kakcik, petang ni mungkin hujan lagi. MUsim tengkujuh sudah muncul lagi.

    BalasPadam
  4. kena lebih paham ..
    kalau ieda selalu baca melalui google
    kalau ada persoalan selalu lah rujuk ;)

    BalasPadam
  5. Thanks kak cik saya x tahu kalau kuar nanti boleh juga cari...

    BalasPadam
  6. Owhhh kak cik kalau hujan lagi semakin beratlah kepala Aina nih...sejuk gedi balik nak mandi.

    Eloklah simpan untuk dijadikan panduan dan menambah pengetahuan.

    BalasPadam
  7. tahun ni buat korban kat opis, boleh buat secara potongan gaji. dah start potong dari bulan 1 hari tu, lega lah rasanya. kdg2 nak nyimpan sendiri susah sebab selalu ter-pakai pulak duit tu... hahahah

    BalasPadam
  8. ops..dah keluar ye keluaran terbaru..terima kasih kakcik..ingatkan..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.