Kawan-kawan kakcik

Khamis, 20 September 2012

Kenapa kakcik tak boleh nak baca blog Putubambu, ya?...

Kakcik dah cuba berkali-kali nak masuk ke blog Putubambu, alih-alih dialih ke jentayu.com... :(

'Header' blog Putubambu...

Tiba-tiba dialih ke sini.  Ada iklan tak senonoh pulak tu! :(

17 ulasan:

  1. agaknya ada link yg da expired atau broken kat blog putu bambu tu kot

    BalasPadam
  2. Tadi kakak masuk boleh pulak kakcik. Harap Putu Bambu tahu...

    BalasPadam
  3. Sya ingat sya je ada masalah gitu tadi

    BalasPadam
  4. la napa pulak kan.....ada mslh teknikal gamaknya

    BalasPadam
  5. saya dah tinggal mesej dah kat putu

    BalasPadam
  6. sy pun xpasti... blm terjah lg blog dia... :-)

    BalasPadam
  7. Kena delete cookies kat pc or notebook kakcik kot. Saya try buka, okay je plak.

    BalasPadam
  8. putu bambu.... macam pernah terjah... nak jelajah la blog tu... hehehe

    BalasPadam
  9. eh Chenta pun kene kick la ...
    chenta mana pernah join jentayu ...
    napa nak login jentayu lak kan ...
    ish ...
    cookis biskut bluberry masam amanis tol lah!!

    (_ _)"

    BalasPadam
  10. pernah terjadi kat sorang kawan blog saya sebelum ni. tiap kali masuk ke blog dia, mesti akan ke link lain.. check punya check, rupanya ada effect daripada banner blogger lain yang dia pacak dalam blog dia. lepas buang banner tu, baru ok.. same chase jugak kat putubambu ni. maybe ada link2 luar yang dia pacak dalam blog dia yang menyebabkan benda ni terjadi. cuba suruh owner dia buang dulu semua link2 luar (bloglist, banner), pastu try suruh orang masuk balik

    BalasPadam
  11. surrender..

    pengetahuan tentang dunia IT dayah adalah sangat lemah.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com