Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 24 Ogos 2012

Kad ucapan kirimanmu...

...tiba di hari lahirku (hehehe... tiba-tiba teringat pada lagu dendangan Norshiela Amin) ...

Cantik tulisannya...

Pengirimnya ialah Ummi Iman.  Terima kasih Dik. betul-betul di
hari ulangtahun kelahiran kakcik ianya tiba. :)
Along dan Angah pun terima kad ucapan merangkap undangan juga. Anak-anak kakcik yang berdua itu merupakan pengundi berdaftar yang boleh mengundi buat pertama kalinya pada pilihanraya umum akan datang....

Inilah kad yang diterima oleh Along dan Angah.

Ada jemputan 'rumah terbuka' di situ.

Tiada sesiapakah yang sudi menyayangi lelaki itu?

Tulisan yang tertera itu bukanlah menggambarkan apa yang ada di dalam bangunan itu!

13 ulasan:

  1. Salam kakchik..datang nak beraya ni...:)

    BalasPadam
  2. Wah...bestnye...terima pada hr lahir....mmg gembira...

    BalasPadam
  3. HEHE..tahun ni dapat kad ucapan Najib, dun Jelai/cameron Highlands. juga meriah sms dari ahli2 politik..hehehe..tapi kad2 tu semua alamat kat kampung..semua tertinggal..haha..

    BalasPadam
  4. simpati kat pakcik tu..sonok akak dapat kad raya...hehe :)

    BalasPadam
  5. setiap gmbar ada kisah disebaliknya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rangkaian gambar itu sebenarnya boleh dikaitkan menjadi satu kisah...

      Padam
    2. betul kakcik sedih dan gembira....hehehe panjang lak ceritanya kang ni...boleh buat novel hehehe

      Padam
  6. Slamat hari raya kakchik.... hepi belated besday juga, moga
    Kakcik sentiasa dlm limpahan rahmat dan kasih sayangNya selamanya

    BalasPadam
  7. Saya masih ingat lagi lagu Norsheila Amin tu :)

    Tengok poskod pada kad tu teringat saya pada zaman saya tinggal di Cheras suatu masa dulu tapi poskod saya masa tu ialah 56000.

    Dah terlepas ka birthday Kakcik? Kalau gitu saya ucapkan hepi belated birthday na :)

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum kakchik....
    Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin...

    BalasPadam
  9. Birthday kakcik dah lps ye? Zana ada di Bandar Baru Bangi ni.......tp hari ni mak buat mkn2 rumah adik pulak. Ingat boleh jln rmh kakcik.

    BalasPadam
  10. Potong kek kah? heheh kasi tunjuk gambar aaarrr...

    BalasPadam
  11. Tahun ni saya tak dpt kad raya pun.Zaman sekolah men. dulu rajin saya menghantar kat PM , Sultan , agong dan org2 VIP ni. Seronok bila kad kita dibalas.
    Selamat hari raya aidil fitri utk kak cik sekeluarga.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.