Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 10 Ogos 2012

Inventori Personaliti Warna...

Ada 100 soalan.  Jawablah dengan jujur (kalau tak jujur pun, hanya Allah dan diri kita yang tahu...).  Maaflah kalau tak selesa menatap hasil rakaman kamera kakcik.  Mesin pengimbas (scanner) dah lama rosak!





Jangan tiru jawapan kakcik.  Kakcik pun tak yakin
dengan jumlah yang kakcik dapat itu.  Tengok jumlah
di ruang mana yang kita dapat markah tertinggi dan
di kelompok warna manakah kita berada...

Buruknya tulisan kakcik tapi kakcik malas
hendak menyalinnya semula. ;-)

6 ulasan:

  1. nnt nak buatlah.. saya suka jenis tulisan yang macam tu.. pada saya tulisan kakcik cantik..

    BalasPadam
  2. ok la tulisan itu..
    :)

    boleh dibaca , cantik dipandang..

    BalasPadam
  3. kakcik, saya save as gambar ni ye. nak buat kat umah. hehe

    BalasPadam
  4. err memang agak pening2 lalat nk baca ni mak...sy pun nak sace...zoom dkt2 :p

    BalasPadam
  5. assalamualaikum my dear kakCikS:)

    nak try juga nanti..!nampak menarik..tapi tulahh..
    kelompok kaler purple tak dekk ekk..susahnya bila dah taksub kaler purple nihh...huhuu..;)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com