Kawan-kawan kakcik

Rabu, 15 Ogos 2012

Iftar bersama Menteri...

... hahaha ... tajuk untuk menarik perhatian semata-mata!!!

Tarikh : 14/08/2012 = 25 Ramadhan 1433
Lokasi : Hotel Istana, Kuala Lumpur

Jom layan gambar (jangan sampai muntah sudah, makruh pula puasa nanti!)








Rasanya ini pertama kali kakcik 'jumpa' air basuh tangan disediakan
di atas meja makan hotel!


Kenal tak menteri itu?  Tak apa, kita tengok gambar lain dulu.

Makan... makan...

Ha... hayatilah buah celup coklat tu.  Nanti kita tengok apa jadi!

Ahli keluarga yang 'baru'

Kesian sikecil ini - sampai tertidur




Bersama Dato' Sri Ahmad Shabery Cheek dan bekas Nazir Masjid

Bersama bekas ADUN Chempaka - Dato' Mad Aris

Sebelum makan ...

... selepas


Akibat terlebih makan - tali pinggang pun dah tak boleh nak dibuka!


Masih tidur - jom kita balik...

24 ulasan:

  1. hahahahahaa!!!

    abih.. kena gunting tak tali pinggang tu!!?

    BalasPadam
  2. wah bestnya kakchik...=)

    byk ke kakcik buat kueh raya?

    BalasPadam
  3. uitt vip nye kak..x merase saya lagi..

    BalasPadam
  4. wah! Nampak meriah majlisnya ya kak...

    BalasPadam
  5. mak, sape dak kecik tu? family baru tu sape? along blum kawin lg kan? hiiii nyibuk je sy :p

    BalasPadam
  6. heheh lawak gambar akibat tgerlebih makan tu.Bestnye mkn2 buka posa ngan pak menteri

    BalasPadam
  7. hihihi... lepas ni pakai kain pelikat je, senang nak adjust

    BalasPadam
  8. hahahaha..nmpk nyer pasni g buffet kn pakai kain pelekat

    BalasPadam
  9. kakcik...begitu 'cepatnya' perut mengembang lps makan...

    BalasPadam
  10. Saat2 berbuka beramai macam tu dan dapat pula bawak family alangkah bahagianya kan kak cik...

    BalasPadam
  11. bestnya. meriah berbuka dengan keluarga ramai ramai..(menteri takde pun takpe sebenarnya kan :P)

    ahaha..jangan sampai kena panggil bomba sudah la..

    psstt kakcik..saya pun nak tanya soalan sama cam munna..

    BalasPadam
  12. Bestnye dpt sma sama kumpul cmti...

    BalasPadam
  13. seronoknyer kakcik... dpt ber iftar ngn pak menteri lg...

    penuh meja sume... si comel tu sampai tak boleh bukak talipinggang hehehe... seeh dhla tu

    BalasPadam
  14. Betullah ada menteri ;) penuh meja.. dan kosong selepasnya. Eloklah tu tak membazir ;)
    Bagusnya lah budak kecil tu tidur je...

    BalasPadam
  15. haaaa...amik...dah agak dah sure tali pinggang x leh bukak..meriah erk buka puasa..

    BalasPadam
  16. Hahaha...kelakar lah pulak tgk siadik sampai kena longgarkan tali pinggang

    BalasPadam
  17. assalamualaikum kakcik...sedapnya nampak meriah sekali majlis iftar tu...:)

    BalasPadam
  18. meriah menu tu kakcik hehehe. Dikesempatan ini KA nak ucapkan selamat hari raya utk kakcik sekeluarga. Mohon maaf andai ada slah silap dan komen2 yg menyinggung rasa ye !

    BalasPadam
  19. amboi.. dapat makan sekali dgn menteri tu.. hihi...fuh penuh meja dgn makanan.. sedap-sedap tgk.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.