Kawan-kawan kakcik

Selasa, 24 Julai 2012

Saya rindu nak main bola...

Nak main dengan ayah, ayah ada banyak perkara lain nak buat.
Nak main dengan kawan-kawan pada waktu malam, mak tak bagi.
Mak kata, kalau esoknya tak sekolah, baru boleh main.
Tengoklah badan saya ni, kalau tak buat latihan,
nanti saya jadi lagi bulat!

26 ulasan:

  1. alololo cian BS
    ajak mak la main sama =)
    hehehehehe

    BalasPadam
  2. salam kakcik.. ololo..xpe pelan2 kurus yea..kak su ni pon xmo kurus2 pon..hukhuk

    BalasPadam
  3. skrg bulan puasa...lepas sebulan nnti tentu bole kurus..

    BalasPadam
  4. main tali skipping pun ok..:)..bley exercise kat umah jer..

    BalasPadam
  5. heheheh... suh dia ajak mak dia joging heheheh

    BalasPadam
  6. takpe, puasa leh kurus ye....

    BalasPadam
  7. bulat pun tak pe janji sihat:)

    BalasPadam
  8. ala sian adik takde geng nk main..week day plak x sesuai nnti letih mau ponteng kelas hehehe

    cycling keliling rumah pun ok dik..pujuk2 mak ye hehehe

    BalasPadam
  9. takpe dik, rehat jap. kang ayah tak bizi kang boleh sambung main bola eh!

    BalasPadam
  10. Bagus bersenam.. dapat keluarkan peluh. Tapi kalau main bola, kena berhati2 sebab mudah tercedera.

    BalasPadam
  11. x yah tggu main bola...jln2 keliling rmh pun dah bole kuar peluh adik yg comey.....:)

    x pe bolat...yg penting sihat...comey je tu....^__*

    BalasPadam
  12. salam kak cik.
    ank kita pun bum2 nie..main bola pun dia malas..he he

    BalasPadam
  13. dulu Luqman agak bulat. tapi dia suka berjalan.. now badan dah jadi slanting je..

    BalasPadam
  14. salam buat kakakku kakcik..
    bulat itu tough ! hihihi..

    BalasPadam
  15. Bagus exercise :) ingatkan kak cik td yg rindu nk main bola. Terkejut saya ;)

    BalasPadam
  16. Bulat sikit pun takpa, janji dengaq cakap mak, berkat hidup ni, nak :)

    BalasPadam
  17. hihi bulan puasa pun main bola jugak ke

    BalasPadam
  18. bestnye kalau dapat main futsal lagi.. rindunye.. ;)

    BalasPadam
  19. tunggu habis ramadhan lah mainnya yer..rehat dulu..

    BalasPadam
  20. main ngan ayah lah best adik..:)

    BalasPadam
  21. Ololololo....cian dia. Tp mcm best je men badminton kan?

    BalasPadam
  22. Jogging jer sekeliling halaman rumah petang2..janji kuar peluh...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.