Kawan-kawan kakcik

Isnin, 30 Julai 2012

Sakit telinga dengar lagu 'raya'...


Baru 10 Ramadhan, lagu 'raya' dah berkumandang di radio.  Malangnya, lagu yang disajikan entah apa-apa.  Hanya sesuai untuk menyakitkan telinga! :(

27 ulasan:

  1. dah ada ke kak cik acik belum terdengar lagi

    BalasPadam
  2. aduhaiiii...memalukan
    belum apa2 dah nak raya.

    BalasPadam
  3. ye kak
    semalam ke mall
    riuh rendah lagu raya
    bila saya tanye salah seorang sales kat situ
    mereka cakap nak dptkan mood raya dan kemeriahannyee
    hoh !!! .. baru 9 hari tuu dik
    huhuhu ( dlm ati sedih , mereka gembira nak menghantar bulan ramadhan ... huhuh )

    BalasPadam
  4. baru je puasa dah mula putar lagu raya.. alahai

    BalasPadam
  5. lagu baru memang tak best..yang lama gak best kan

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,
    Dah berkumandang sejak puasa pertama, tapi...mmg sakit telinga dgn lagu ntah apa2 tu

    BalasPadam
  7. ayu dengar masa puasa ke 4. mmg tak best langsung., hanya suka lagi 7 hari raya bakal bertemu... feel lari

    BalasPadam
  8. saya belum ada feel nak dengar lagu raya dan nasib baik belum dengar pun lagu raya ni..

    BalasPadam
  9. As salam Kakcik,

    Kami merindui lagu raya! huhuu... Hari2 hubby buka lagu raya bg mood dtg... huk3...

    BalasPadam
  10. Tank ngape gamaknye Kakcik....Yokan deme tu...

    Selamat Berpuasa,Maaf zahir dan Batin.

    BalasPadam
  11. Sy msh tak dgr lagi lagu ry kat radio...

    BalasPadam
  12. saya paling sakit hati,lagu raya yg ori dinyanyikan semula,konon diberi nafas baru..hakikatnya...habis rosakkk...

    BalasPadam
  13. sy pulak sambil buat kuih raya suka nak dengar lagu raya sbb nakkan semangat hehe kalau tidak lemau je rasa nak menyiapkan tempahan kastemer hihi

    BalasPadam
  14. saya pun sama terperanjat hari sabtu pagi² bukak radio dgr lagu raya huhuhu.. haru .. selalunya dia org pasang dah 15 ramadhan.. tp kali ni cepatlah pulak huhuhuhuhu

    BalasPadam
  15. lagu raya peberet adalah pulanglah aisyah....
    yang baru2 punya kurang berminat....x kena jiwa =)

    BalasPadam
  16. kat hot fm pasang dh... :)

    kt umah pun ada org pasangkan.nak kasi jeles :(

    BalasPadam
  17. ye ker dah lama tak dengar radio

    BalasPadam
  18. lagu raya lama2 gak best kan kak?

    BalasPadam
  19. Baru pagi ni dgr lagu raya kat radio. Tepi klo shopping complex, sebelum posa pon ada yg dah pasang lagu raya.

    BalasPadam
  20. nasib baik saya bukan penggemar radio sangat, kecuali kalo opis lama yg memang ada radio... tak dengar lagi lagu raya baru tahun ni.

    BalasPadam
  21. KA terdengar semalam kat radio, terus anak cakap 'awal nyer pasang lagu raya tu umi' !

    BalasPadam
  22. dah boleh bukak lagu raya ke kakcik? bukan kena tunggu 15 ramdahan baru boleh? suka2 hati dia org je ni kan...

    BalasPadam
  23. lagu raya yg fesyen sekarang tak sedap..

    lagu2 raya evergreen jugak yg sedap didengar..!

    BalasPadam
  24. gi mana-mana shopping complex pun dah rancak main lagu raya ni.. rasa gelabah je sbb barang raya tak complete gi.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com