Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 20 Julai 2012

Manalah kakcik tahu...

hehehe... macam-macam!
Tapi, ego seorang suami itu kadangkala melampau juga tahapnya!

22 ulasan:

  1. hehe mcm2 lah

    selamat berpuasa kakcik =)

    BalasPadam
  2. kahkahkahhhhh .....

    sepanjang panjang tu dia taip!!

    kak..
    akak jual tudung eh!! :)

    BalasPadam
  3. Ekekekeke...macam² ☺☺

    Selamat berpuasa kakcik & family.

    BalasPadam
  4. saya lagi la tak tahu. hehe

    selamat berpuasa kakcik :)

    BalasPadam
  5. pelik betul keywords yg di taip tu kakcik! heheh

    BalasPadam
  6. selamat berpose kakcik..

    sesuka hati diarang jer kan...panjang pulak tuu..

    BalasPadam
  7. hahahahaha....mak bleh buat entry tips rumahtangga ni...ada org tanya dh tu...hihihi

    BalasPadam
  8. Ada masalah rumahtangga gamaknya tu, rajin dia taip panjang2, kehkeh!

    Salam Ramadhan, Kakcik :)

    BalasPadam
  9. laaa .. menda2 camtu pun cari kat internet ye. Selamat berpuasa Kakcik dan keluarga.

    BalasPadam
  10. hihihi saye pun tak tau lah kakcik

    macam2 pesen lah carian google ni hihihihi

    selamat menyambut Ramadhan Mubarak kak.. :)

    BalasPadam
  11. Tgh marah sgt lah tu...tu yg keluar pjg menjela kata carian tu...

    BalasPadam
  12. Panjang pertanyaan Pencarian tu.. :)
    Kesian mesti org tu cuba cari jln knp jd mcm tu.

    BalasPadam
  13. Sah2 org tu perempuan..
    Semoga rumahtangga beliau bahagia sentiasa...

    BalasPadam
  14. haha, kadang2 kelakar jugak kan...

    BalasPadam
  15. seb bek tak kuar nama sapa yg buat search tu kan? :D

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com