Kawan-kawan kakcik

Rabu, 11 Julai 2012

Bila boss tiada...

Imej kakcik ambil dari : http://monkeywong.com

43 ulasan:

  1. hehehehe.... rasa aman damai je kakcik

    BalasPadam
  2. standard kat mana2 office pun kakcik

    BalasPadam
  3. kt opis sy xbleh suka2 tido..nk blog pun senyap2 wpun bos xde. kaki kipas ramai

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Kak Cik

    nak merayap tak boleh.....sebab hari hujan ajer

    BalasPadam
  5. hihi..kalau kakcik buat apa bila boss takda?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik boss ada ke takde, sama je. :)

      Padam
  6. kalo boss xde...eksperimentasi dgn internet tahap max !!

    BalasPadam
  7. ahahahha....itu nyue la...tapi xtdor k..hehehe

    nyue singgah/follow sini :)

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kakcik....wah semuanya ada kerja nyer...:)

    BalasPadam
  9. sebenarnya bila bos takde keje lagi cepat jalan. sebab kite tak takut kalau tersilap buat depan bos. eheheh!

    BalasPadam
  10. Boss kakak memang tak duduk M'sia kakcik. So blogging tu satu yg kakak buat bila senggang... boss kakak pun tahu cuma dia tak pandailah BM..

    BalasPadam
  11. Macam tikus tak ada kucing hehehe....

    BalasPadam
  12. boss saya ada kat, tapi saya nak blogwalk gak..bolehkan..hehehehe

    BalasPadam
  13. alamakkk macam ada skit terasa n terkenalah... hehehe

    BalasPadam
  14. bahagia banget bila boss tak de kat opis
    kalo boleh nak buat semua tu
    keh keh keh

    BalasPadam
  15. ekekke kalau saya pilih yg tidooo tuu ..
    bahgia rasanya ekeke ;))

    BalasPadam
  16. wahh best giler kalau bos xde kat opis..rasa bahagia tahap tak hengat hahaha

    BalasPadam
  17. hahahaha
    cheqna plak bos ada ke tak de ke same je kekdahnya ma oi =)

    BalasPadam
  18. kak cik...!
    dayah dari tadi nengok gambar nih mengekek gelak tau..!
    terasa tau..! ahakss...
    :D

    BalasPadam
  19. me..boss ada ke takde ke keja ttp byk...

    BalasPadam
  20. Jangan jadi macam ni.. Tak elok tu.

    BalasPadam
  21. Salam...Kak Cik, Rietta tag kak chik

    http://hati-dan-bicaranya.blogspot.com/2012/07/giveaway-from-dayah-snow-heuka.html

    BalasPadam
  22. Oh...?! ini ke yang belaku bila saya tiada di pejabat?

    BalasPadam
  23. hehehehehe....mcm kene btg idung jer ni....

    BalasPadam
  24. hehehee.... seronok kan.. pernah rasa dulu2..

    BalasPadam
  25. Hhhehehe...terasa dunia ana yang punya...

    BalasPadam
  26. air! air!! adoii... pedasnya cili ni

    BalasPadam
  27. bila bos takde rasa best sekejap tapi susah gak bila ada surat2 urgent yang memerlukan perhatian segera..

    BalasPadam
  28. Saya pun bos ada ka takdak sama saja, masuk kelas macam biasa. Nak blogging waktu keja memang tidak la sebab saya bukannya keja mengadap komputer, kihkih..

    BalasPadam
  29. hehehe....antara saat2 di nanti2 kan, iaitu bila bos keluar. tapi kalau nak mintak tandatangan surat2 penting... tertanya2 lak, bila lah bos nak masuk opis nih. huhuhuhu

    BalasPadam
  30. hehe...macam2 kakcik ni... tp ada kebenarannya juga ...

    BalasPadam
  31. Salam Kakcik,

    Ada yg berkaraoke kekadang!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.