Kawan-kawan kakcik

Selasa, 12 Jun 2012

Remaja hilang...

Sekiranya ada sesiapa terlihat atau terserempak dengannya, hubungilah balai polis berhampiran untuk menyampaikan maklumat.  Semoga remaja ini selamat kembali ke pangkuan keluarganya...

 

8 ulasan:

  1. kalau saya terjumpa, saya akan serahkan ke balai polis berdekatan. saya ingatkan remaja lelaki tadi.

    BalasPadam
  2. acik ingatkan pun elaki kak cik.
    kemana la dia.semoga selamat kembali kepangkun keluarganya

    BalasPadam
  3. saya pun ingat lelaki...
    kesian family dia
    sure risau setengah mati
    semoga adik ni ditemui dgn selamat amin

    BalasPadam
  4. moga2 selamat dan akan dpt ditemui la yew...

    BalasPadam
  5. As salam Kak Cik,

    Kesiannye... Moga dia selamat... Amin...

    Haritu baru hb story ttg anak jiran yg OKU jgk... Dulu ms kecik2 pernah hilang 3 hr... Jenuh mencari, siap panggil bomoh baca yaasin semua bagai... smp masuk hutan cari kat lombong lah... akhirnya, dia balik juga... Rupa2 dia pergi rumah kwn & yg hantarnya tu bapa kwnya tu... Bapa kwnnya tu ckp mcm2 terjd pd dia... jatuh longkang lah, accident kecil2n heheee... maybe sb penangan bacaan yaasin & bomoh tu kot agar pulangkan budak tu...hehehe... Di budak 'silent' maybe dah try ckp dgn mak dia tp mak dia tak phm agaknya...hehehehe...

    BalasPadam
  6. moga dia dilindungi oleh Allah & kembali ke pangkuan family ...amin

    BalasPadam
  7. ingatkan lelaki..tengok nama..perempuan rupanya..

    BalasPadam
  8. semoga dia segera dijumpai dalam keadaan yang selamat..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.