Kawan-kawan kakcik

Selasa, 26 Jun 2012

Kenapalah ada orang suka sangat tidur...

...benci tau... dah petang-petang macam ini pun masih nak tidur lagi.  Bawa-bawalah bangun berjogging ke apa ke... dah nak Maghrib ni ... :(


14 ulasan:

  1. tanpa disedari ramai y ada tabiat cam ni

    BalasPadam
  2. hmmmmm .......
    biasalah tu.. saya baru lepas bersenam 15 minit...... penat nyerrrrr

    BalasPadam
  3. kalau saya, tidur petang boleh tapi bukanlah selewat itu..

    BalasPadam
  4. Salam,

    hehehehehe tido petang sampai keluar air liur basi, lena hingga lupa dunia

    BalasPadam
  5. As salam KakCik,

    Skrg dah kurang tido siang, mmg tak tdo dah lagi...hehhee... Nnt makin malas badan... Otak pun boleh jd tumpul... Betul tak? :))

    BalasPadam
  6. nanti bangun mesti otaknya agak biul... ;)

    BalasPadam
  7. jgn tido ptg2...otak tak berapa nak cergas nanti...hehehe

    BalasPadam
  8. saya pun sakit hati dgn org kuat tido ni

    BalasPadam
  9. kakcik ni comel lah :) simple aje entri, tapi buat ita senyum aje hee..

    sebab kakcik mmg ada point :)

    kenapala suka sangat tidur??

    BalasPadam
  10. ye.
    kenkadang kalau suami buat perangai cam gini mmg
    dayah membebel la...
    :D
    selagi dia tak bangun..
    sebab dah terang2 tak elok tidur waktu cam gini kan..

    kita bebel sebab sayang..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.